Seda Sayan'dan flaş karar! Selçuk Tektaş'ın vefatı sonrası aldığı kararla şaşırttı!

Seda Sayan Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatından sonra aldığı kararla herkesi şaşırttı.

Şarkıcı Seda Sayan'dan flaş bir karar geldi. Geçtiğimiz gün koronavirüsten hayatını kaybeden Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden çok fazla etkilendiğin belirten güzel şarkıcı, aldığı karar ile herkesi şaşırttı. Ağustos ayının ortasına kadar sahne almayacağını söyleyen Sayan, alkışı hakettti.

Seda Sayan'dan flaş karar! Selçuk Tektaş'ın vefatı sonrası aldığı kararla şaşırttı!

Seda Sayan'dan Selçuk Tektaş kararı!

Snob Magazin'in haberine göre; Bodrum'da tatilde bulunan Seda Sayan, geçtiğimiz ay Demet Akalın ile Alişan'ın Star TV'de sabah sunduğu programının yerine gelmişti. Sayan, Akalın ve Alişan'ı işinden ettiği iddiası nedeniyle, eleştirilmişti. Sayan'ın sahnelerin yoğun olduğu bu dönemde böyle bir karar alması takdir topladı.

Seda Sayan'dan flaş karar! Selçuk Tektaş'ın vefatı sonrası aldığı kararla şaşırttı! - Resim : 2

 

Seda Sayan'dan flaş karar! Selçuk Tektaş'ın vefatı sonrası aldığı kararla şaşırttı! ile ilgili etiketler Seda Sayan Alişan Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.