Seda Sayan'dan Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil'e zehir zemberek sözler! / VİDEO

Seda Sayan, kendisini takipten çıkaran Seren Serengil'e canlı yayında cevap verdi. Sayan, "Ben sizin programınıza geldiğimde sormayın dediğim soruları sormadınız. Kim samimiyetsiz?" diyerek ateş püskürdü.

Show TV ekranlarında dün yayın hayatına başlayan ve ilk konuğunun Gülben Ergen olduğu Seda Sayan'la programında yine yer yerinden oynadı. Sayan, kendisini takipten çıkaran Seren Serengil'e zehir zemberek cevap verdi.

"KİM DAHA SAMİMİYETSİZ ANLAMADIM"

Seda Sayan, Gülben Ergen'e Erhan Çelik ile ilgili hiçbir şey sormayınca Seren Serengil çok sinirlendi. Tepkisini göstermek için Seda'yı takipten çıkaran Seren'e tepki gecikmedi. Seda Sayan, Seren Serengil'e "Ben sizin programına geldiğimde sormayın dediğim sorulara "Tamam" dediniz. Şimdi bana hesap soruyorsunuz. Kim daha samimiyetsiz anlamadım." dedi.

Seda Sayan'dan Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil'e zehir zemberek sözler! / VİDEO ile ilgili etiketler Show TV Gülben Ergen Seda Sayan Seren Serengil seda sayanla Duymayan Kalmasın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.