Seda Sayan'dan Boğaz'da servet değerinde yatırım

Son günlerde yüzüne yaptırdığı estetik operasyonlarla magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan şimdi ile yaptığı yatırımla adından söz ettiriyor. Türkiye’nin emlak zengini sanatçılarından olan Sayan, Gayrettepe’den Boğaz’a taşınmaya hazırlanıyor. 4 milyon dolara villa alan sanatçı, şimdilerde evinde tadilat yaptırıyor.

Türkiye’nin emlak zenginlerinden olan Seda Sayan'ın, iddialara göre İstanbul’da 30 dairesi, Bodrum’da 3 villası ve Londra’da bir evi var.

4 MİLYON DOLARLIK VİLLA!

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; TV şovlarında kullandığı “bacım” lafıyla ünlü olan sanatçı, şimdi bu yatırımlara bir yenisini daha ekledi! 4 milyon dolara Büyükdere’den Boğaz’a nazır bir villa alan Sayan, şimdilerde evi kendi zevkine göre yeniden dekore ettiriyor.

Seda Sayan'dan Boğaz'da servet değerinde yatırım

 İNŞAATI BİTİNCE BURADA YAŞAYACAK

Villayı komple soyduran ve çatısı dahil her yerine tadilat yaptıran sanatçı, inşaat biter bitmez Gayrettepe’deki evinden buraya taşınacak.

Seda Sayan'dan Boğaz'da servet değerinde yatırım - Resim : 2

Seda Sayan'dan Boğaz'da servet değerinde yatırım ile ilgili etiketler Seda Sayan villa boğaz gayrettepe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.