Seda Sayan'dan Aylar Sonra Evlilik İtirafı! Çağlar Ökten'i Böyle Anlattı

Okan Bayülgen'in tv100'deki programı Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olarak katılan Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

Okan Bayülgen'in programı Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Seda Sayan pek çok konunun yanısıra geçtiğimiz ay dünyaevine girdiği Çağlar Ökten hakkında da ilginç itiraflarda bulundu.

SEDA SAYAN'DAN ÇAĞLAR ÖKTEN İTİRAFI!

Seda Sayan’ın programını izlerken yayındaki olaya göre orkestranın şarkı çaldığını söyledi. Orkestradaki kişinin Sayan’ın eşi olduğunu anlamayan Bayülgen “Mesela orada kayınvalideyle gelin kavga ediyor ve orkestra kayın valide, gelin kavgasına uyan bir şarkı söylüyor" deyince Sayan "Kocam benim o ve ekran başında" dedi. Bayülgen'in "O zaman daha evli değildin ben bunu seyrettiğimde" sözüne ise Sayan "Başta evli değildik" dedi.

Seda Sayan'dan Aylar Sonra Evlilik İtirafı! Çağlar Ökten'i Böyle Anlattı

Ökten'le ilgili Bayülgen "O müthiş yetenekli bir adam” dedi. Eşi Çağlar Ökten ile ilgili Seda Sayan “Müzik öğretmeni o. 11 yıl Enbe Orkestrası’nın solistliğini yaptı. Gözümün önünde duruyormuş evleneceğim adam.“ ifadelerini kullandı.

Seda Sayan'dan Aylar Sonra Evlilik İtirafı! Çağlar Ökten'i Böyle Anlattı ile ilgili etiketler Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.