Seda Sayan'a bir ok da Ece Erken sapladı!

Yeni magain programıyla ekranlara geldiği günden bu yana polemiklerden eksik olmayan Seda Sayan'ı, Seren Serengil ve Yeşim Salkım'ın ardından Ece Erken de hayatından çıkardı.

Show TV'de yayına başladığı günden bu yana gündemden düşmeyen Seda Sayan, arkadaşları tarafından bir bir siliniyor. Sayan'a son tepki Ece Erken'den geldi.

"SEDA ABLA KIRILDIM"

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' isimli magazin programının yorumcusu olan Ece Erken, Seda Sayan'ı sosyal medyadan takibi bıraktığını açıkladı. "Seda abla kırıldım" diyen isim çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"TEPKİ GÖSTERMEDİ!"

Seda Sayan'a son tepki ise Ece Erken'den geldi. Erken sunucusu olduğu magazin programı Söylemezsem Olmaz'da Seda Sayan'a kırıldığını ve sosyal medyadan takibi bıraktığını söyledi. Ece Erken, "Seda abla orada kim olduğunu bilmediğim bir beyefendi "Ece Erken sen kimsin" diye bağırırken neden tepki göstermedin, kırıldım" dedi.

Seda Sayan'a bir ok da Ece Erken sapladı! ile ilgili etiketler Seda Sayan Ece Erken Söylemezsem Olmaz Instagram takip
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.