Seda Sayan ve Cefi'den dillerden düşmeyecek düet! / VİDEO

Müzikteki uzun süren sessizliğini bozan Seda Sayan, Grek müziğin prensi olarak anılan Cefi ile ortak bir projeye imza attı.

Seda Sayan, Grek müziğin prensi Cefi ile 'Seviyorum' projesinde buluştu.

'Seviyorum' ismini taşıyan albümde yer alan üç şarkının hem Türkçe hem de Yunanca versiyonları bulunuyor. Altyapı çalışmaları Türkiye’de ve Yunanistan’da yapılan, tamamı orijinal Yunanca şarkıların müziklerinden oluşan albümdeki şarkıların Türkçe sözleri Murat Güneş, Aşkın Tuna, Gürkan Özpeker imzası taşıyor. Düzenlemelerde ise Alper Atakan, Göksun Çavdar isimleri göze çarpıyor.

Sözleri Murat Güneş, bestesi Takis Soukas düzenlemesi ise Alper Atakan’a ait 'Mücevher' unutulmaz aşk şarkıları arasına girmeye şimdiden aday. "Bu yılın düğün şarkısı belli oldu” diyen Seda Sayan ve Cefi, 'Mücevher'e gelen yorumlardan çok mutlu olduklarını belirtiyorlar.

752x395-1511106541278

İkili olarak önümüzdeki günlerde beraber sahne programı da yapmaya başlayacak olan Seda Sayan ile Cefi, Türkiye’den olduğu kadar Yunanistan’dan da sahne teklifi almaya başladı.

Seda Sayan ile Cefi, DMC etiketiyle müzikseverlerle buluşan 'Seviyorum' projesinin klip çekimi için önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçecek.

Seda Sayan ve Grek müziğin prensi Cefi'nin düet yaptığı 'Seviyorum' adlı şarkı, müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Dinleyiciyle buluştuğu gün zirveye yerleşen şarkı, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Şarkı, dijital satış platformu Apple Music'de satışa çıktığı an itibariyle birinci sıraya yerleşti. Sayan ve Cefi, albümlerinin Yunanistan'daki tanıtım çalışmaları için önümüzdeki hafta Atina'ya gidecek.

Seda Sayan ve Cefi'den dillerden düşmeyecek düet! / VİDEO ile ilgili etiketler Seda Sayan sanat cefi türk-yunan müzik şarkı seviyorum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.