Seda Sayan tatilden döner dönmez estetik operasyon yaptırdı! İşte son hali

Kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile evlendikten kısa bir süre sonra ameliyat masasına yatan ve silikonlarını yenileten 59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan bir dizi estetik operasyon yapırdı. Amerika tatilinden döner dönmez soluğu estetik doktorunun yanında alan Seda Sayan, bu defa yanak, çene, dudak ve boynuna gençleştirici işlemler yaptırdı.

Geçtiğimiz Nisan ayında Çağlar Ökten ile hayatını birleştiren ve 7. evliliğini gerçekleştiren Seda Sayan, önceki haftalarda eşiyle birlikte aynı anda ameliyat olmuştu. Seda Sayan silikonlarını yeniletirken, Çağlar Ökten ise saç ektirmişti. Tatil için Amerika'ya giden Seda Sayan döner dönmez soluğu klinikte aldı ve yeni bir estetik operasyon için ameliyat masasına yattı.

GENÇ GÖRÜNMEK İÇİN BİR DİZİ ESTETİK OPERASYON GEÇİRDİ

Amsterdam'da arkadaşlarıyla tatil yapan ünlü şarkıcı, İstanbul'a döner dönmez bir dizi estetik operasyon geçirdi. Seda Sayan, bu defa yanak, çene, dudak ve boynuna gençleştirici işlemler yaptırdı.

Seda Sayan estetik operasyon sonrası görüntüsünü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 59 yaşındaki sanatçı daha önce Fransız askısı yönetimiyle yüzünü gerdirmiş ve dudak liftingi yaptırmıştı.

İşte Seda Sayan'ın son hali...

Seda Sayan tatilden döner dönmez estetik operasyon yaptırdı! İşte son hali

Seda Sayan tatilden döner dönmez estetik operasyon yaptırdı! İşte son hali - Resim : 2

Seda Sayan tatilden döner dönmez estetik operasyon yaptırdı! İşte son hali - Resim : 3

Seda Sayan tatilden döner dönmez estetik operasyon yaptırdı! İşte son hali - Resim : 4

Seda Sayan tatilden döner dönmez estetik operasyon yaptırdı! İşte son hali - Resim : 5

Seda Sayan tatilden döner dönmez estetik operasyon yaptırdı! İşte son hali ile ilgili etiketler Seda Sayan estetik Sosyal Medya estetik operasyon son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.