Seda Sayan Safiye Soyman'ı gençleştirdi!

Instagram'da kullandığı filtrelerle sosyal medya kullanıcıların diline düşen Seda Sayan son fotoğrafta da Safiye Soyman'ı gençleştirdi.

Sosyal medya hesabında kullandığı filtreler ile çok konuşulan Seda Sayan, yakın dostu Safiye Soyman'ı neredeyse 30 yaş gençleştirdi.

Geçtiğimiz aylarda ünlü televizyoncu, aynı zamanda patronu Acun Ilıcalı'ya uyguladığı 'bebek filtresi' ile uzun süre konuşulan Seda Sayan, bu sefer benzer bir uygulamayı yakın arkadaşı Safiye Soyman için yaptı.

Sayan, gençleştirme efektlerinin dozunu kaçırınca Safiye Soyman'ı görenler tanıyamadı.Sosyal medyada hızla yayılan fotoğrafta, Safiye Soyman dünyaca ünlü isimler Nicki Minaj ve Khloé Kardashian'a benzetildi.


Seda Sayan'ın bu hareketini tiye alan sosyal medya kullanıcıları, "Allah herkese Seda Sayan gibi kanka nasip etsin", "Kendini gençleştirirken arkadaşını da atlamamış" gibi yorumlar yaptılar.

Seda Sayan Safiye Soyman'ı gençleştirdi!

Seda Sayan Safiye Soyman'ı gençleştirdi! ile ilgili etiketler Seda Sayan Safiye Soyman filtre gençleştirme instgram
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.