Seda Sayan mini etekli gelin adayını damat adayı karşısında dans ettirdi! / VİDEO

Evlilik programlarının yasaklanmasının ardından Youtube kanalından program yapmaya devam eden Seda Sayan ve Uğur Arslan reyting uğruna her şeyi yapıyor.

RTÜK'ün evlendirme programlarının kaldırılmasına yönelik yasağını çiğneyip Youtube kanalında evlilik programını yayınlamaya devam eden Seda Sayan, tepki çekecek bir harekete imza attı.

Televizyonda yayınlandığı süreçte birçok skandala imza atan program internet yayınında da geride kalmıyor. RTÜK baskısının olmadığı Youtube'da daha fazla tık için her yol deneniyor.

DAMAT ADAYININ GÖNLÜNÜ KAZANMAK İÇİN!

Damat adaylarından Selahattin'in gönlünü yeniden kazanmak isteyen mini etekli gelin adayına "Dans et görsünler" diyerek ilginç bir talepte bulundu.

Seda Sayan'ın bu ricasını kırmayan gelin adayı da şehvetli dansıyla damat adayını etkilemeye çalıştı.

Seda Sayan mini etekli gelin adayını damat adayı karşısında dans ettirdi! / VİDEO ile ilgili etiketler Seda Sayan video Sinem mini etek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.