Seda Sayan kendisini yerlere attı!

Moda Haftası için İngiltere'ye giden ünlü sunucu Seda Sayan, sosyal medyanın yükselen trendi olan 'fallingstars'(düşen yıldızlar) akımına uyarak kendisini yere attı. Sayan'ın fotoğraf çekildiği anlara tanık olanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Geçtiğimiz ay 'Zenginlerin yeni akımı' olarak ortaya çıkan 'Falling Stars' çığ gibi büyüyor. Her kesimden insan bu trende ayak uydurmuş durumda. Moda haftası için İngiltere'ye giden Seda Sayan'da bu akıma kapılmaktan kendini alamadı. Girdiği kafenin çıkışında "FallingStars" (Düşen Yıldızlar) pozu verdi. Başta ne olduğunu anlayamadığımız fotoğrafın altında yine bir sosyal medya çılgınlığı çıktı.

İşte O poz;

Seda Sayan kendisini yerlere attı!
ÇILGINLIK GİTTİKÇE BÜYÜYOR

Sosyal medya fenomenlerinin ve zenginlerin, özel jetlerinden inerken kendilerini yere atarak düşmüş gibi verdikleri pozlar gün geçtiktçe farklı alanlara da yayıldı. Şu an sosyal medyada #FallingStars etiketi altında yaklaşık 28 bin kişi bu pozu veriyor.

Seda Sayan kendisini yerlere attı! - Resim : 2

"BU POZU VERMEYEN BİZDEN DEĞİLDİR"

Bu akımı başlatan kişinin DJ Smash olduğu rivayeti var. Çünkü Smash dışında bu trendi başlattığı söylenen Rus model Natasha Poly ve Lena Perminova'nın da akıma ön ayak olduğu söyleniyor. Aslında kim olursa olsun durum öyle çılgınca bir hal aldı ki, artık dünyada 'Bu pozu vermeyen bizden değildir!' noktasına gelindi.

 

Seda Sayan kendisini yerlere attı! ile ilgili etiketler Seda Sayan Instagram akim trend
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.