Seda Sayan, Isparta'daki konserine gül yapraklarından esinlenen pembe bir kıyafetle çıktı

Şarkıcı Seda Sayan, Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesi tarafından 3-5 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Gül Festivali'nde sahne aldı. Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından yerine sahne alan Seda Sayan sahneye gül yapraklarından esinlenen pembe bir kıyafetle çıktı. Seda Sayan gül desenlerinden oluşan pembe elbisesiyle sahnede fırtına gibi esti. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen konseri yaklaşık 10 bin kişi izledi.

"Isparta Uluslararası Gül Festivali" kapsamında konser vermesi planlanan şarkıcı Melek Mosso'nun konseri iptal edilmiş, yerine Seda Sayan'ın sahne alacağı açıklanmıştı. Melek Mosso'nun yerine konser verecek olan Seda Sayan son dakika yaşanan hava muhalefeti sebebiyle uçakların kalkmadığını söyleyerek sahne alamayacağını duyurmuştu.

KONSERİN İPTAL OLDUĞUNU DUYURMUŞTU

Seda Sayan, 3 Haziran’da gerçekleşmesi beklenen konser için sosyal medya hesabından açıklama yapmış ve “Çok sevgili Isparta halkı, hava muhalefetinden dolayı alandan döndüm, uçaklar kalkmadığı için. İnşallah, saygıdeğer başkanımızın belirleyeceği önümüzdeki tarihlerde tekrar sizinle buluşmak ümidiyle…” ifadelerini kullanmıştı. Seda Sayan bu açıklamasıyla Ispartalı hayranlarını üzmüştü.


GÜL DESENLİ ELBİSESİYLE SAHNEDE FIRTINA GİBİ ESTİ 

Ancak beklenen oldu. Seda Sayan dün Isparta'da konser verdi. Planlanan tarihten 2 gün sonra sahneye çıkan Seda Sayan, Ispartalı hayranlarından yoğun ilgi gördü. Hayranları Seda Sayan'ı bando takımı ve çiçeklerle karşıladı. Sayan'ın üzerine gül yaprakları atıldı. Ünlü şarkıcı sahneye gül yaprağı desenlerinden oluşan Tolga Çam imzalı özel tasarım pembe bir kostümle sahneye çıktı. Seda Sayan'ın sahne kostümü büyük beğeni aldı.

Seda Sayan, Isparta'daki konserine gül yapraklarından esinlenen pembe bir kıyafetle çıktı

SEDA SAYAN'DAN MELEK MOSSO SORUSUNA YANIT


Gazetecilere açıklamada bulunan Seda Sayan, karşılamanın kendisi için büyük sürpriz olduğunu anlattı. Sayan, Melek Mosso konserinin iptal edilmesinin ardından kendisinin konsere gelmeyi kabul etmesi hakkındaki sorulara ise "Menajerim yanınızda bu soruyu ona sorun" yanıtını verdi.


Özel tasarım elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken Seda Sayan konserden çekilen bir videosunu 3.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Seda Sayan'ın Isparta konserinden görüntülerin saatler içinde binlerce beğeni yağdı.

İşte Seda Sayan'ın Isparta konserinden kareler...


Seda Sayan, Isparta'daki konserine gül yapraklarından esinlenen pembe bir kıyafetle çıktı - Resim : 2

Seda Sayan, Isparta'daki konserine gül yapraklarından esinlenen pembe bir kıyafetle çıktı - Resim : 3

Seda Sayan, Isparta'daki konserine gül yapraklarından esinlenen pembe bir kıyafetle çıktı - Resim : 4

Seda Sayan, Isparta'daki konserine gül yapraklarından esinlenen pembe bir kıyafetle çıktı - Resim : 5

Seda Sayan, Isparta'daki konserine gül yapraklarından esinlenen pembe bir kıyafetle çıktı - Resim : 6

Seda Sayan, Isparta'daki konserine gül yapraklarından esinlenen pembe bir kıyafetle çıktı - Resim : 7


 

Seda Sayan, Isparta'daki konserine gül yapraklarından esinlenen pembe bir kıyafetle çıktı ile ilgili etiketler Seda Sayan Melek Mosso Isparta Konser ısparta gül festivali Tolga Çam
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.