Seda Sayan, inşaat işçilerinden sonra pazarcıları adres gösterdi!

Seda Sayan, geçtiğimiz gün yayınlanan programındaki tepki çeken sözleriyle ilgili açıklamada bulundu. "Ben inşaat işçisi bir babanın kızıyım. Yanlış anlaşıldım" diyen Seda Sayan sonrasında pazarcıları adres göstererek battıkça battı.

Seda Sayan, kendi adını taşıyan dünkü programında Manken Ece Gürsel,'in sperm bankasından hamile kalabileceğini söylemesi üzerine "Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyorsunuz doğurmak için. Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var?" ifadelerini kullanmıştı.

AÇIKLAMA YAPMAK İSTERKEN DAHA DA BATTI

Sayan, bugünkü programında yaptığı açıklamayla yine dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı:“Dünyada bu konuda iddialıyım, bir ya da birilerini küçümseyecek en son kişiyim. Benim babam da inşaat işçisiydi. İnşaat İşçileri Sendikası kulaktan doğma bilgilerle açıklamada bulunmuş ve beni kınamışlar.

"PAZARCILARA GİDİN..."

Ben gecekondu çocuğuyum benim babam bulduğu her işte çalışırdı ben öyle bir adamın çocuğuydum. Ayrıca yine söylüyorum sperm bankasına gideceğine ne adamlar var onlara gidin. Pazarcılara gidin...”

Seda Sayan, inşaat işçilerinden sonra pazarcıları adres gösterdi! ile ilgili etiketler Seda Sayan Ece Gürsel sperm bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.