Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikahı için geri sayım başladı! İşte evlenecekleri tarih

Önceki gün sunuculuğunu yaptığı Star TV'nin gündüz kuşağı programları arasında yer alan 'Sabahın Sultanı Seda Sayan'da kendisinden 25 yaş küçük olan orkestra solisti sevgilisi Çağlar Ökten’den geçtiğimiz 14 Şubat'ta evlilik teklifi aldığını itiraf eden 59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan nikah için tarih verdi. tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına bugün telefonla bağlanan Seda Sayan, Çağlar Ökten ile önümüzdeki Mayıs ayında yurtdışında evleneceklerini açıkladı.

Daha önce Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-1987) ile toplamda 6 evlilik yapan 59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan 7. kez evlenmeye hazırlanıyor. birlikte çalıştığı ve kendisinden 25 yaş küçük olan müzisyen Çağlar Ökten'den geçtiğimiz 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi aldığını dün kendi programında canlı yayında itiraf eden Seda Sayan bugün nikah için tarih verdi.


tv8'de hafta içi her gün izleyiciyle buluşan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonla katılan Sayan, nikah tarihi ve nikahın nerede kıyılacağını açıkladı. Mayıs ayında yurtdışındaki bir konsoloslukta 7. kez mutluluğa 'evet' diyecek olan Seda Sayan ise hangi ülkede evleneceğini gizledi.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikahı için geri sayım başladı! İşte evlenecekleri tarih

MAYIS AYINDA 7. KEZ EVLENİYOR

Seda Sayan, nikah tarihi ile ilgili sorular karşısında ''Nikahı aslında program biter bitmez Temmuz ayında düşünüyorduk ama öne aldık. Mayıs ayında nikah masasındayız. Tarihini vermeyeyim ama Mayıs'ta nikah masasındayız.'' dedi.

 

''ÇAĞLAR ÇOK TEMİZ VE DÜRÜST''

Daha önce kadınlara bir tavsiyede bulunarak ''Erkeklerden TC kimlik numaralarını isteyin'' diyen Seda Sayan'a Müge ve Gülşen'in ''Siz Çağlar Bey'den TC kimlik numarasını istediniz mi?'' sorusu üzerine Seda Sayan, ''Çağlar o kadar temiz ki... Çağlar'ın araştırılmaya hiç ihtiyacı yok. O kadar temiz, o kadar düzgün, o kadar dürüst ki. Kendimi çok şanslı hissediyorum vallahi'' dedi. Çaktırmadan testlerinden de geçtiğini düşünen Seda Sayan, nikah töreniyle ilgili ''Sadece şu kadarını söyleyeyim, yurtdışında ve konsoloslukta evleneceğiz. Detaylar sürpriz'' dedi.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikahı için geri sayım başladı! İşte evlenecekleri tarih - Resim : 2

Aralarındaki yaş farkı ve 7. kez evlenecek olmasıyla ilgili gelen eleştirilerle alakalı da konuşan Sayan, sevgilisi Çağlar Bey ile bunların hiçbirisine takılmadığını ve önemsiz detaylar olduğunu söyledi.


Seda Sayan, sevgilisinin kendisinden 25 yaş küçük olması ve yeniden nikah masasına oturacak olmasıyla ilgili şunları söyledi: ''Rakamlara, sayılara hiç takılmıyoruz biz, onlar da takılmasınlar. Biz birbirimizi gerçekten çok sevdik, çok seviyoruz. Bu sevgi her gün çoğalıyor. Biz takılmıyoruz. Bence kimse de takılmasın. Sevginin, aşkın, yaşı, rakamları böyle şeyler olmaz. 'Akıl yaşta değil, baştadır' diye boşuna söylememişler. Benim karşımda son derece olgun bir erkek var, saygı duyduğum bir erkek var. 'Testlerden geçti mi?' dediniz ya, ben ona testlere tabii tutamam. O kadar gururlu ki... Çok kırardım onu. Elalem ne derse desin, hadi, hadi, hadi... Başkalarınını 70 tane sevgilisi vardır konuşulmaz, sen gidersin 6 kere evlilik yaparsın konuşulursun. Bunlar ikimizin de umrunda değil. Ne Çağlar ne ben, biz böyle şeylere takılmıyoruz.''

 

Seda Sayan sunucu Müge Dağıstanlı Gülşen Yüksel Salt'ın evlilik sözleşmesi yapıp yapmayacaklarına ilişkin sorusuna ise ''Bir sözleşme imzalamayacağız'' yanıtını verdi.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikahı için geri sayım başladı! İşte evlenecekleri tarih ile ilgili etiketler Seda Sayan nikah Düğün evlilik Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa çağlar ökten
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.