Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikah masasına oturacakları şehir belli oldu

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan geçtiğimiz günlerde tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak, kendisinden 25 yaş küçük olan orkestra solisti sevgilisi Çağlar Ökten ile önümüzdeki Mayıs ayında yurtdışında evleneceklerini açıklamıştı. Evlilik sözleşmesi imzalamayacaklarını bildiren Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in Prag'ta evleneceği ortaya çıktı.

14 Şubat Sevgilier Günün'nde sevgilisi Çağlar Ökten'den evlilik teklifi alan şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Mayıs ayında yurtdışındaki bir konsoloslukta evleneceğini duyurmuştu. Ancak Sayan, nikahın gününü ve nerede kıyılacağını açıklamamıştı. Detaylar ortaya çıktı.


PRAG'DA MUTLULUĞA EVET DİYECEKLER

Çağlar Ökten’le 7. evliliğini gerçekleştirmeye hazırlanan Seda Sayan, nikah için Prag’ı seçti. Çiftin nikahını ise Prag Büyükelçisi Egemen Bağış kıyacak.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikah masasına oturacakları şehir belli oldu

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Birbirlerini çok sevdiklerini ve birlikte çok mutlu olduklarını dile getiren Seda Sayan ile Çağlar Ökten, çifti önümüzdeki Mayıs ayının ikinci haftası yakın arkadaşlarıyla birlikte Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’a gidecek.

 

NİKAHLARINI EGEMEN BAĞIŞ KIYACAK

Dünyanın en romantik şehirleri arasında gösterilen Prag’da mutluluğa “Evet” diyecek olan çiftin nikâhını Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış kıyacak. Çift, romantik bir balayı tatilinin ardından İstanbul’a geri dönecek.

 

 

Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikah masasına oturacakları şehir belli oldu ile ilgili etiketler Seda Sayan nikah Düğün Prag Egemen Bağış çağlar ökten çek cumhuriyeti
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.