Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Paris sokaklarını gelinlik ve damatlıkla gezdi

24 Nisan'da, kendisinden 25 yaş küçük orkestra solisti Çağlar Ökten ile 7. evliliğini gerçekleştiren 59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan gittikleri balayı tatilinden karelerini sosyal medya hesabında paylaşmaya devam ediyor. Özel bir jetle Paris'e giden Seda Sayan ile eşi Çağlar Ökten Paris sokaklarında gelinlik ve damatlık giyip el ele gezdi. Seda Sayan eşiyle romantik anlarını Instagram'dan yayınladı.

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldığı kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile 24 Nisan'da Swiss Otel The Bosphourus'da nikah masasına oturdu. Çiftin Mayıs ayında Prag'da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da gerçekleşti. Nikahın hemen ardında balayına çıkamayan çift, bayramın ilk günü yakın dostlarıyla birlikte özel bir jetle Paris'e gitti. Çift, Paris sokaklarında gelinlik ve damatlık giyip el ele dolaştı.

Seda Sayan eşiyle romantik anlarını Instagram'dan takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi. Özel bir jetle Paris'e giden Seda Sayan ve Çağlar Ökten'e, Esra Özmen ve eşi, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu eşlik etti. İkilinin balayına yakın arkadaşlarıyla çıkması da herkesi şaşırttı.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Paris sokaklarını gelinlik ve damatlıkla gezdi - Resim : 2

Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Paris sokaklarını gelinlik ve damatlıkla gezdi

Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Paris sokaklarını gelinlik ve damatlıkla gezdi - Resim : 4 

Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Paris sokaklarını gelinlik ve damatlıkla gezdi ile ilgili etiketler Seda Sayan Paris Balayı Sosyal Medya çağlar ökten

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.