Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Paris sokaklarını gelinlik ve damatlıkla gezdi

24 Nisan'da, kendisinden 25 yaş küçük orkestra solisti Çağlar Ökten ile 7. evliliğini gerçekleştiren 59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan gittikleri balayı tatilinden karelerini sosyal medya hesabında paylaşmaya devam ediyor. Özel bir jetle Paris'e giden Seda Sayan ile eşi Çağlar Ökten Paris sokaklarında gelinlik ve damatlık giyip el ele gezdi. Seda Sayan eşiyle romantik anlarını Instagram'dan yayınladı.

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldığı kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile 24 Nisan'da Swiss Otel The Bosphourus'da nikah masasına oturdu. Çiftin Mayıs ayında Prag'da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da gerçekleşti. Nikahın hemen ardında balayına çıkamayan çift, bayramın ilk günü yakın dostlarıyla birlikte özel bir jetle Paris'e gitti. Çift, Paris sokaklarında gelinlik ve damatlık giyip el ele dolaştı.

Seda Sayan eşiyle romantik anlarını Instagram'dan takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi. Özel bir jetle Paris'e giden Seda Sayan ve Çağlar Ökten'e, Esra Özmen ve eşi, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu eşlik etti. İkilinin balayına yakın arkadaşlarıyla çıkması da herkesi şaşırttı.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Paris sokaklarını gelinlik ve damatlıkla gezdi - Resim : 2

Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Paris sokaklarını gelinlik ve damatlıkla gezdi

Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Paris sokaklarını gelinlik ve damatlıkla gezdi - Resim : 4 

Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Paris sokaklarını gelinlik ve damatlıkla gezdi ile ilgili etiketler Seda Sayan Paris Balayı Sosyal Medya çağlar ökten

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.