Seda Sayan ile Billie Eilish'in eğlenceli düet videosu sosyal medyayı salladı

'Nazmiabin' adlı sosyal medya kullanıcısı Nazmi Özdil'in, ''Billie Eilish feat. Seda Sayan - Ah Geceler & Bad Guy (Multimix of Madness)'' başlığıyla yayınladığı Seda Sayan ile Billie Eilish'in videosu gündem oldu. Dünyaca ünlü şarkıcı Billie Eilish'in dillere dolanan Bad Guy şarkısı ile Seda Sayan'ın hitlerinden Ah Geceler şarkısının mix'i binlerce kişi tarafından izlendi ve paylaşıldı.

'Nazmiabin' isimli sosyal medya kullanıcısı Nazmi Özdil'in yaptığı Seda Sayan ile Billie Eilish video paylaşımı viral oldu. Daha önce Instagram'da Shakira ve Will I. Am düetini Cansever, Rihanna videosunu Kibariye'ye uyarladığı videoları ile ses getiren Özdil bu kez Seda Sayan & Billi Ellish montajı ile sosyal medyayı salladı.

Seda Sayan'ın "Ah Geceler" adlı şarkısını, Billie Eilish'in "Lost Cause" adlı video klibin üzerine montajlayan Özdil, Seda Sayan'ın klibini de Billie Eilish'in Bad Guy klibine montajladı. Seda Sayan'ın başarılı bir dudak senkronizasyonu ile Billie Eilish'in şarkısını söylüyor gibi göründüğü eğlenceli video büyük ilgi gördü.

TWİTTER'DA 2 MİLYON KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

Seda Sayan ile Billi Eliish montaj klip videoları kısa sürede paylaşım rekorları kırdı. Eğlenceli video Twitter'da paylaşıldıktan sonra henüz 24 saat bile olmadan 2 milyona yakın kişi tarafından görüntülendi.

Seda Sayan'da kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenen eğlenceli videoyu Instagram hesabından paylaştı. Sayan, video için 'bayıldım' yorumunu yaptı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medyada viral olan videoyu ''Sanat eseri yapmışsın Nazmi'' notuyla Twitter hesabından yayınladı.

 

 

Seda Sayan ile Billie Eilish'in eğlenceli düet videosu sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Seda Sayan Sosyal Medya Twitter Billie Eilish ah geceler Bad Guy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.