Seda Sayan fena patladı! Canlı yayında Seren Serengil'e ateş püskürdü

Şarkıcı Seda Sayan, sunuculuğunu yaptığı programa Gülben Ergen'i ve Cengiz İmren'i konuk almasını eleştiren Seren Serengil'in açıklamalarının ardından sert ifadeler kullandı. Seda Sayan ile Seren Serengil arasında sular bir türlü durulmuyor. Seda Sayan canlı yayında kendisini eleştiren Seren Serengil'e cevap verdi. Sayan'ın sözleri kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu.

Programına Gülben Ergen'i çıkaran Seda Sayan'ı hedef alan Seren Serengil, "İzlenmeyince konuk alıyor onu da izlenmeyen isimlerden seçiyor. Ablacığım senin zamanın geçti. O platform topuklu ayakkabıların gibi modan geçti devrin kapandı. Hala çıkmış o platformlarla izlenmeye çalışıyor." demişti.

"HASTA MISIN SEN? KOLPACI! "

Serengil'in bu sözleri karşısında sakinliğini daha fazla koruyamayan Seda Sayan, bugünkü programında canlı yayında cevap verdi. Seda Sayan, canlı yayında olay yaratacak bir açıklamada bulundu.


''HASTA MISIN? KİMSİN OĞLUM SEN?''

İşte Seda Sayan’ın Seren Serengil için söylediği zehir zemberek sözler;

"Hastam mısın sen? Sen kimsin oğlum? Nerede yaşıyorsun, neresi burası? Ben senin gibi neler gördüm. Ben 26-27 yıldır televizyonda neler gördüm. Senin gibi çok kolpacılar gördüm. Ben bu işin tam da göbeğinde büyümüş bir kadınım, kolpacı. Bunları sen anca sessiz naif insanlara yaparsın. Sen kimsin ya kolpacı. Senin karşında Seda Sayan var."

 

 

 

Seda Sayan fena patladı! Canlı yayında Seren Serengil'e ateş püskürdü ile ilgili etiketler Seren Serengil Seda Sayan Gülben Ergen
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.