Seda Sayan estetiğin ardından stilini de değiştirdi!

Geçtiğimiz günlerde 'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, operasyonun ardından saç stilini de yeniledi.

Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde yaşlanmayı önlemek için yüzüne bir estetik daha yaptırmıştı. Sayan operasyondan sonra son halini takipçileriyle paylaşmıştı.

Ünlü şarkıcının kısa saçlı yeni hali ise hayranlarının beğenisini kazandı. Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik de, ünlü şarkıcının paylaşımına "Maşallah Seda abla. Çok güzel görünüyorsun" yorumunu yazdı. Yasmin Erbil ve Selen Görgüzel de Seda Sayan'ın paylaşımını beğenenler arasındaydı.

Seda Sayan estetiğin ardından stilini de değiştirdi!

"PİŞMAN DEĞİLİM"

Ünlü şarkıcının operasyon görüntüsü bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. 'Kimseden gizlim saklım yok' diyen Seda Sayan, yaptırdığım operasyonlardan pişman değilim mesajı vermişti.

Seda Sayan estetiğin ardından stilini de değiştirdi! - Resim : 2

Seda Sayan estetiğin ardından stilini de değiştirdi! ile ilgili etiketler Seda Sayan estetik fransız askısı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.