Seda Sayan estetiğe doymuyor! Yüzüne yeni bir işlem daha yaptırdı

Son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlarla yepyeni bir görünüme kavuşan 59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, estetiklerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz aylarda göğüs silikonlarını yenileten Seda Sayan bu kez de çene kontürü yaptırdı. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından işlem sonrası son halini takipçileriyle paylaştı.

Geçtiğimiz Nisan ayında müzisyen Çağlar Ökten ile 7'inci evliliğini yapan Seda Sayan son haliyle gündem olmaya devam ediyor...

Geçtiğimiz yıl Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren ve adeta yeni bir akım başlatan ünlü isim, yakın zamanda da dudak liftingi yaptırmıştı. Seda Sayan evlendikten sonra da eşiyle aynı anda ameliyat masasına yatmıştı. Çağlar Ökten saç ektirirken, eşi Seda Sayan ise silikonlarını yeniletmişti. Daha genç görünmek ve yaşlanmanın önüne geçmek için birçok estetik operasyon yaptıran Seda Sayan hızını alamadı ve yeni bir operasyon daha geçirdi.

ÇENE KONTÜRÜ YAPTIRDI

Çene kontürü yaptıran ünlü şarkıcı çenesini yükseltip uzattı. Jawline yöntemi ile yüz hatlarını daha da belirginleştiren Seda Sayan'ın bu hali sosyal medyada gündem oldu. 59 yaşındaki şarkıcının bu görüntüsü hayranlarını ikiye böldü. 


Seda Sayan yüzüne yaptırdığı işlem sonrası son halini Instagram hesabından paylaştı. Klinikten görüntülerini Instagram'dan yayınlayan Seda Sayan, ''Rutin güzelleşme... Valla çok güzel oldu. Menajerim de yanımda. Dozunda olsun diye geldi. Kontüre bak bak…'' ifadelerini kullandı.


İşte Seda Sayan'ın son hali:

Seda Sayan estetiğe doymuyor! Yüzüne yeni bir işlem daha yaptırdı - Resim : 2

Seda Sayan estetiğe doymuyor! Yüzüne yeni bir işlem daha yaptırdı - Resim : 3

Seda Sayan estetiğe doymuyor! Yüzüne yeni bir işlem daha yaptırdı - Resim : 4

Seda Sayan estetiğe doymuyor! Yüzüne yeni bir işlem daha yaptırdı - Resim : 5

Seda Sayan estetiğe doymuyor! Yüzüne yeni bir işlem daha yaptırdı - Resim : 6

 

Seda Sayan estetiğe doymuyor! Yüzüne yeni bir işlem daha yaptırdı ile ilgili etiketler Seda Sayan estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.