Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'in ailesini ziyaret etti... Kayınvalidesinin genç görüntüsü gündem oldu

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz Nisan ayında 7. evliliğini yaptırdığı müzisyen eşi Çağlar Ökten'in Mersin'deki ailesini ziyarete gitti. Seda Sayan'ın nikahlarına katılamayan kayınvalidesi Hicran Ökten ile verdiği pozu sosyal medyada gündem oldu. Çağlar Ökten'in annesi Hicran Ökten'in genç görüntüsü çok konuşuldu. İşte Seda Sayan'ın kayınvalidesi...

Seda Sayan, geçtiğimiz Nisan ayında Swissotel The Bosphorus'da kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile hayatını birleştirmişti. Sessiz sedasız gerçekleşen nikah törenine Seda Sayan'ın arasının bozuk olduğu konuşulan oğlu Oğulcan Engin ve Çağlar Ökten'in ailesi katılmamıştı. Seda Sayan, eşinin ailesiyle Mersin'de biraraya geldi. 


ÇAĞLAR ÖKTEN'İN AİLESİ NİKAHA NEDEN KATILMADI?


Oğlunun düğününe katılmayan Ökten'in Manisa'da yaşayan ailesi, bir video göndererek çifte mutluluklar dilemişti. Çağlar Ökten'in babası gönderdiği videoda "Nikah merasiminizde bulunamıyorum ama yüreğimiz sizinle. Sizlere bir ömür mutluluk diliyoruz. Ailemize hoş geldin" derken Ökten'in annesi de "Seda'm hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin çok öpüyorum sizleri" ifadelerini kullanmıştı.

SEDA SAYAN EŞİNİN AİLESİNİ GÖRMEYE GİTTİ

Nikahta bir araya gelemeyen Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in ailesi sonunda buluştu. Çiçeği burnunda gelin Seda Sayan, Nisan ayında hayatını birleştirdiği eşi Çağlar Ökten’in ailesini Mersin’de ziyaret etti. Seda Sayan, 7. eşi Çağlar Ökten'in ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Artur ile de bir araya geldi.

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'in ailesini ziyaret etti... Kayınvalidesinin genç görüntüsü gündem oldu

KAYINVALİDESİYLE POZU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Sayan kayınvalidesi Hicran Ökten ile karesini “Canım Hicom” notuyla paylaştı. Seda Sayan'ın kayınvalidesiyle verdiği pozu sosyal medyada gündem oldu. Kayınvalidesinin Seda Sayan'dan 5 yaş küçük olduğu iddia edildi.

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'in ailesini ziyaret etti... Kayınvalidesinin genç görüntüsü gündem oldu - Resim : 2


Seda Sayan'ın kayınvalidesiyle olan paylaşımına 'Kayınvalidesi Seda Sayan'dan daha genç', 'Seda Sayan genç görünmek için filtre yapmış suratına', 'Seda Sayan kayınvalidesinin ablası gibi', 'Kayınvalidesinin yanında abla gibi duruyor', 'Yaşı kayınvalidesinden daha büyük', 'Ne kadar genç bir kayınvalide', 'Kesin Seda Sayan yaş olarak daha büyüktür', 'Seda abla genç görünmek için hangi efekti kullanıyorsun?' şeklinde yorumlar yapıldı.

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'in ailesini ziyaret etti... Kayınvalidesinin genç görüntüsü gündem oldu - Resim : 3

 SEDA SAYAN'IN EVLİLİKLERİ


Seda Sayan daha önce Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-19) ile nikah masasına oturmuştu. Seda Sayan'ın, Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen 31 yaşında Oğulcan Engin adında tek oğlu bulunuyor. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile 7. evliliğini yaptığı Çağlar Ökten arasında üç yaş bulunuyor. Çağlar Ökten, Oğulcan Engin'den 3 yaş büyük.

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'in ailesini ziyaret etti... Kayınvalidesinin genç görüntüsü gündem oldu ile ilgili etiketler Seda Sayan çağlar ökten Hicran Ökten
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.