Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile birlikte aynı anda estetik yaptırdı

Daha önce Fransız askısı yönetimiyle yüzünü gerdiren ve dudak liftingi yaptıran Seda Sayan genç görünmek için estetik operasyon yaptırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Nisan ayında Swiss Otel The Bosphourus'da sessiz sedasız nikah masasına oturan orkestra şefi Çağlar Ökten (35) ile şarkıcı ve sunucu Seda Sayan estetik olmak için (59) birlikte bıçak altına yattı. Genç müzisyen Çağlar Ökten saç ektirirken, eşi Seda Sayan ise silikonlarını yeniletti.

Kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile 7’inci evliliğini yapan 59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, eşiyle el ele verip ameliyat oldu. Yaşlanmanın önüne geçmek ve eşinin yanında genç görünmek isteyen Seda Sayan, estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.


Sık sık estetik operasyon yaptıran Seda Sayan son olarak, nikah öncesi deeplift yöntemiyle yüzünü gerdirmiş ve 29 santim incelerek yeni fit bir görünüme kavuşmuştu. Seda Sayan bu kez de silikonlarını yeniletti.

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile birlikte aynı anda estetik yaptırdı

BİRLİKTE ESTETİK AMELİYAT OLDULAR

Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan & Çağlar Ökten çifti aynı hastanede aynı anda operasyon geçirdi. Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten de saç ektirdi. Seda Sayan hastane odasından eşiyle birlikte Instagram hesabından paylaşımda bulundu.

 

 

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile birlikte aynı anda estetik yaptırdı ile ilgili etiketler Seda Sayan estetik çağlar ökten estetik ameliyat estetik operasyon degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.