Seda Sayan bir dost ağırladı iki dost kaybetti!

Seda Sayan'ın yeni başlayan magazin programı çok konuşulmaya devam ediyor. Programının ilk bölümünde Gülben Ergen'i ağırlayan Sayan, iki dostunu da kaybetti.

Show TV ekranlarında 'Seda Sayan'la' programında Gülben Ergen'i ağırlayan Seda Sayan, eleştiri oklarının hedefi olmuş, Yeşim Salkım ve Seren Serengil'i kaybetmişti. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde bu konuyu yazdı.

Eyüboğlu'nun konuyla ilgili 'Bir Dost Ağırladı İki Dost Kaybetti' başlıklı yazısı şöyle:

Yıllardır şov dünyasında ilelebet dostluk ve düşmanlık bulunmadığını yazan ve söyleyen biri olarak 2018’in başında, Seda Sayan’la Lerzan Mutlu’nun barışması, Sezen Aksu’nun Yıldız Tilbe’yi affetmesi şaşırtmadı beni.

Ünlüler için ‘barış yılı’ sanılan 2018’in başında yakılan barış çubuklarının yerini, ikinci haftada savaş baltalarının alması da öyle…

Seda Sayan, Show TV’de pazartesi başladığı magazin ve eğlence programının ilk canlı yayınına, “Dostum” dediği Gülben Ergen’i konuk edince olanlara bakın…

Seda Sayan, Gülben Ergen’i memnun ederken, iki ünlüyle birden düşman oldu.

Gülben Ergen’i aklamak için bu hamleyi yaptığını düşünenlerden Seren Serengil, Seda Sayan’ı takipten çıkardı. Seda Sayan’a, Ergen yüzünden bir ağır tepki de Yeşim Salkım’dan geldi. Salkım, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Sayan için şunları söyledi:

“Sen Kadırgalıysan, ben de Arnavut kızıyım. Gönderirim seni de geldiğin yere… Yıllardır meydanı boş bulmuşsun eli belinde ‘Bacım, macım’ bana sökmez. Lümpenlik yapmayacaksın bana.”

Görünen o ki, şov dünyasında değişen bir şey yok, ne düşmanlıklar, küslükler ne de dostluklar uzun sürüyor.

Seda Sayan bir dost ağırladı iki dost kaybetti! ile ilgili etiketler Seda Sayan Yeşim Salkım Seren Serengil Ali Eyüboğlu Instagram seda sayanla
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.