Seda Sayan açıkladı: Melek Mosso'nun Isparta Gül Festivali'ndeki konseri neden iptal edildi?

Isparta Gül Festivali kapsamında vereceği konseri iptal edilen şarkıcı Melek Mosso'nun yerine Seda Sayan'ın konser vereceği ortaya çıkmıştı. 3 Haziran akşamı sevenleriyle bir araya gelmeye hazırlanan Seda Sayan, konserde yer alacak olmasını eleştirenlere sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Seda Sayan, ''Melek'in sanatına ya da kadınlığına değil, bir konserinde kadınlar ile ilgili konuşurken yaptığı parmak işaretinden dolayı Isparta Belediyesi'nin tepki gösterdiğini öğrendim.'' dedi.

Isparta konseri iptal edilen Melek Mosso'nun yerine Seda Sayan'ın sahne alacağı ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından, sosyal medya kullanıcıları Seda Sayan'a ve Seda Sayan ile birlikte aynı etkinlikte yer alacak olan Funda Arar ve Derya Uluğ'a 'konserini iptal et' çağrısında bulundu.

Seda Sayan, hakkında yapılan eleştirilere 2. Sayfa'ya gönderdiği mesajla cevap verdi. Isparta Gül Festivali'nde konser vereceğini menajerinden öğrendiğini söyleyen Seda Sayan, Melek Mosso'nun konserinin iptal edilme nedenini de açıkladı.

İşte Seda Sayan'ın o açıklaması...


"Sanatçıların konser takvimini menajeri belirler. Ben haftanın beş günü zaten full çalıştığım için bazen havaalanında öğreniyorum konser yeri ve bilgilerini. menajerim Osman Yuvacı anlaşmayı yapmış Melek kardeşimle ilgili araştırmayı yaptığımda Melek'in sanatına ya da kadınlığına değil bir konserinde kadınlar ile ilgili konuşurken yaptığı parmak işaretinden dolayı Isparta Belediyesi'nin tepki gösterdiğini öğrendim. Melek adına merak edip o hareketi videodan izledim. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmamasını dilerim"

Seda Sayan açıkladı: Melek Mosso'nun Isparta Gül Festivali'ndeki konseri neden iptal edildi?


NE OLMUŞTU?

Melek Mosso konserinde bacağını açarak, “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun, kimsenin nasıl davranmanız gerektiğine, nasıl konuşmanız gerektiğini söylemesine, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmanıza ihtiyacınız yok” deyip ardından da orta parmağını göstermişti.

Seda Sayan açıkladı: Melek Mosso'nun Isparta Gül Festivali'ndeki konseri neden iptal edildi? - Resim : 2

 

Seda Sayan açıkladı: Melek Mosso'nun Isparta Gül Festivali'ndeki konseri neden iptal edildi? ile ilgili etiketler Melek Mosso Seda Sayan 2. Sayfa Isparta Konser ısparta gül festivali
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.