Seda Parkeser kimdir? Nzonzi ile görüntülendi!

Seda Parkeser kimdir? Magazin gündeminde konuşulan isimler arasında Seda Parkeser yer alıyor. Parseker, önceki gece Galatasaray'da forma giyen futbolcu Steven Nzonzi ile görüntülendi.Peki Seda Parkeser kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...


Seda Parkeser kimdir? Nzonzi ile Seda Parseker, Galatasaray- Alanyaspor maçı sonrası birlikte Zuma isimli restorana gitti.Çıkışta görüntülenince iki isim panik yaşadı. Peki Seda Parkeser kimdir?

Seda Parkeser kimdir? Nzonzi ile görüntülendi!

Yıldız futbolcu güzel bir kadınla birlikteyken görüntülendi.
İtalyanların yıldız futbolcusu Mario Balotelli'nin radarına girip Instagram'da takibe aldığı sosyetik güzel Seda Parseker'den ters köşe.
Parseker, önceki gece Galatasaraylı futbolcu Steven Nzonzi ile görüntülendi. Nzonzi ile Parseker, Galatasaray- Alanyaspor maçı sonrası birlikte Zuma isimli restorana gitti.

Sabah'ın haberine göre; İkili, çıkışta görüntülenince büyük panik yaşadı. Fransız futbolcu, görüntünün silinmesi için rica etti ama başarılı olamayınca morali bozuldu.

SEDA PARSEKER KİMDİR?

Seda Parseker daha önce Bursaspor döneminde Sercan Yıldırım, Trabzonspor'da oynayan Jose Bosingwa, Beşiktaş forması giyen Manuel Fernandes ile aşk yaşamıştı. Portekizli futbolculardan sonra Seda Parseker bu kez de Fransız milli takımının orta sahası Steven Nzonzi ile yakalandı. Lüks tasarımlara imza atan Seda Parseker, tasarım işiyle uğraşıyor.

Seda Parkeser kimdir? Nzonzi ile görüntülendi! ile ilgili etiketler Galatasaray Nzonzi Seda Parkeser
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.