Seda Ocak kimdir? Survivor Sema'nın kardeşi Seda kaç yaşında?

Seda Ocak kimdir? Sema Aydemir'in kardeşi Seda Ocak kaç yaşında? Geçtiğimiz yıllarda Survivor yarışmasına damga vuran Sema Aydemir'in kardeşi Seda Ocak da Survivor yarışmacı kadrosuna katıldı. Yapılan haberler sonucundan Seda Ocak'ın kim olduğu vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Peki Seda Ocak kimdir? Kaç yaşında? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Şubat ayının ilk haftası ekranlara gelecek Survivor 2019'un ikinci yarışmacısını Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurdu. O isim, geçtiğimiz yıllarda yarışmaya damga vuran Sema Aydemir'in kardeşi Seda Ocak oldu. Yapılan haberler sonucundan Seda Ocak'ın kim olduğu vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Peki Seda Ocak kimdir? Kaç yaşında? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Seda Ocak kimdir? Survivor Sema'nın kardeşi Seda kaç yaşında?

Ekranların en çok izlenen yarışma programı  için geri sayım başladı. Türkiye'yi ekran başına kilitleyen yarışmanın Türkiye etabında yarışacak olan ikinci ismi  sosyal medya hesabından duyurdu.

"KORKUM YOK, HIRSIMA GÜVENİYORUM"

Survivor Türkiye - Yunanistan'ın ikinci yarışmacısı, geçtiğimiz yıllarda yarışmaya damga vuran Sema Aydemir'in kardeşi Seda Ocak oldu. Parkurda kendisine çok güvenen Seda Ocak, "Korkum yok, hırsıma güveniyorum" sloganıyla yarışmaya katılıyor. Seda Ocak, 34 yaşında.

SURVİVOR'UN ÇEKİLECEĞİ ALANI DA PAYLAŞTI

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Seda'nın Survivor'da yeni sezonun ikinci yarışmacısı olduğunu açıkladıktan bir süre sonra, Survivor'un çekileceği alanı da takipçileriyle paylaştı.

Seda Ocak kimdir? Survivor Sema'nın kardeşi Seda kaç yaşında? - Resim : 2

ACUN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Seda Ocak, yarışmaya katılacağının haberini alması ile birlikte, Acun Ilıcalı'ya bir mesaj gönderdi. Mesajda, "Çok teşekkür ederim Acun Ilıcalı. Tüm Türkiye'nin katılmak istediği bu yarışmada olduğum ve bir de Türkiye olarak yarışacağım için çok mutluyum. Allah bana ve tüm takim arkadaşlarıma yardım etsin. Bir şampiyon çıkacaksa O TÜRK olacak!" ifadelerini kullandı.

SEDA OCAK KİMDİR?

Seda Ocak, eski Survivor yarışmacısı milli atlet Sema Aydemir'in ikiz kardeşidir. Seda Ocak, 4 yaşında ve Bursalıdır. Eski milli atlet ve antrenördür. İki çocuğu vardır.

Seda Ocak Survivor 2019 tanıtım filminde kendisini şu sözlerle anlatıyor, "Atletizme Sema ile birlikte başladık sonra branşlarımızı seçtik. Ben 100 metre engelli koşucuyum. 2003 yılında evlendikten sonra sporu bıraktım. Survivor’a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum."

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Sema Aydemir Apak, 17 Ağustos 1985 (33 yaşında) tarihinde Bursa'da doğmuştur. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci bir atlet olan Aydemir, geçmiş yıllarda da heptatlon branşında boy göstermiştir.

2012 yılındaki Londra Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında yarışma hakkı elde eden Sema Aydemir, 400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir.

2004 yılındaki Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşanan Sema Aydemir, 21 Ocak 2017 tarihinde yayınlanmaya başlayan Survivor yarışmasının ünlüler kadrosunda yarışmıştır.

Seda Ocak kimdir? Survivor Sema'nın kardeşi Seda kaç yaşında? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.