Seda Başbuğ kimdir?

Seda Başbuğ kimdir? Acun Ilıcalı'nın dede olmasının ardından merak konusu olan Seda Başbuğ hakkında sizin için araştırma yaptık.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın 30 yaşındaki büyük kızı Banu Ilıcalı 4 Temmuz 2020 tarihinde ismini Begüm koydukları kızını kucağına aldı. Acun Ilıcalı'nın abisi Ömer Ilıcalı'nın kızı Ece Ilıcalı, sosyal medya hesabından haberi duyurduktan sonra, Acun Ilıcalı’nın ilk eşi merak araştırılmaya başlandı.

Seda Başbuğ kimdir?

SEDA BAŞBUĞ KİMDİR?

Seda Başbuğ ve Acun Ilıcalı'nın ilk eşi. 1988 yılında evlendiler. 1993 yılında ise boşandılar. Seda Başbuğ, 22 Haziran 2019 tarihinde Orhun Yazıcı ile evlendi. Banu Ilıcalı ve annesi Seda Bağbuğ Acun Ilıcalı'nın kanalı Tv8'de çalışıyor.

Seda Başbuğ kimdir? - Resim : 2

BANU ILICALI KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Banu Ilıcalı, 29 Ocak 1990 tarihinde doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Banu Ilıcalı, 2016 yılında Efe Ceyhun ile evlendi.

Seda Başbuğ kimdir? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı banu ılıcalı kimdir ne yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.