Sadakatsiz Gönül Hamile mi? Gözde Seda Altuner hamile mi?

Sadakatsiz Gönül Hamile mi? Gözde Seda Altuner hamile mi? Sadakatsiz dizisi ikinci sezonuyla müthiş bir geri dönüşe imza attı. Hayranlarının yaz boyuncu beklediği dizinin yeni bölümü ekrana geldi. Dizide Gönül karakterini oynayan Gözde Sena Altuner ile ilgili ortaya atılan iddia yeni sezon heyecanını bastırdı.

Sadakatsiz Gönül hamile mi? Gözde Seda Altuner hamile mi? Gözde Sena Altuner, Sadakatsiz'in yeni sezon ilk bölümünde en çok konuşulan isimlerinden oldu. Aldığı kilolar sonrası sosyal medyadaki takipçileri, güzel oyuncunun hamile olduğu ile ilgili paylaşımlarda bulundu.

SADAKATSİZ'İN GÖNÜL'Ü HAMİLE Mİ?

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisinde yer alan Gönül karakteri de izleyicinin başarılı bulduğu isimlerden oldu. Gözde Sena Altuner'in performansı ise geçtiğimiz sezon gibi bu sezon da merak edilen detaylardan oldu.

Gözde Seda Altuner Kimdir? - MaksatBilgi

Ancak güzel oyuncu ile ilgili bugün öyle bir iddia ortaya atıldı ki oyuncu bile şaştı kaldı. Aldığı kilolar ile dikkatlerden kaçmayan Gözde Sena Altuner, hamile olduğu iddiaları karşısında suskun kalmayı tercih etti.

Sadakatsiz'in Gönül'ü Gözde Seda Altuner 'aramışsın açmadım' dedi mayolu  paylaştı! Taktı takıştırdı plaj tarzı olay oldu - Galeri - Takvim

GÖZDE SEDA ALTUNER'İN BOYU VE KİLOSU KAÇ?

Boyu: 1.68 m.

Kilosu: 60 kilo

Burcu: İkizler

Göz Rengi: Kahverengi

Sadakatsiz Gönül Hamile mi? Gözde Seda Altuner hamile mi? ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz gönül gözde sena altuner hamile mi gözde sena altuner
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.