Seçkin Tetikçiler filmi konusu nedir? İşte Seçkin Tetikçiler oyuncuları!

Bu akşam SHOW TV ekranlarında yayınlanacak Seçkin Tetikçiler filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Seçkin Tetikçiler filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Seçkin Tetikçiler filmi konusu nedir? İşte Seçkin Tetikçiler oyuncuları!

Seçkin Tetikçiler filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Seçkin Tetikçiler filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Seçkin Tetikçiler filmi konusu nedir? İşte Seçkin Tetikçiler oyuncuları!

SEÇKİN TETİKÇİLER FİLMİNİN KONUSU

Akıl hocasının bir Arap şeyhi tarafından esir alınması üzerine, Danny onu kurtarmak için maceraya atılır. Danny’nin görevi, oğlunun ölümünden sorumlu olan İngiliz Özel Hava Servisi’nin üç üyesini öldürmektir.

SEÇKİN TETİKÇİLER OYUNCULARI

Clive Owen, Jason Statham, Robert Niro

Seçkin Tetikçiler filmi konusu nedir? İşte Seçkin Tetikçiler oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.