Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler?

Yakın arkadaş olan Seçkin Piriler ile Meral Kaplan arasında yaşanan kavga magazin gündemine yansıdı. İki kadının saç saça baş başa kacga ettiği iddia edilirken, Piriler, "Bizimki kardeş kavgası" diyerek konuyu geçiştirdi. Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler? Ayrıntılar haberimizde...

Seçkin Piriler ile Meral Kaplan'ın saç saça başbaşa kavgası medyada yer aldı. Olayın büyümesini istemediğini belirten Piriler, olayı kardeş kavgası olarak değerlendirdi ancak darp izleri olan görüntüler basına yansıdı. Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler? Konuyla ilgili tüm gelişmeleri bu haberden okuyabilirsiniz.

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler?


SEÇKİN PİRİLER VE MERAL KAPLAN KAVGASI NEDİR?

Seçkin Piriler ile Bodrum Gündoğan’daki evinde misafir ettiği yakın arkadaşı Meral Kaplan saç saça baş başa kavga etti.

İddialara göre; Seçkin Piriler, Meral Kaplan’ın kendisini eleştirmesine ve çocukları hakkında bir konuda uyarmasına sinirlendi. Saldırıya uğrayan Meral Kaplan, Seçkin Piriler’in evinden apar topar kaçtı. Piriler'in basında yer alan darp görüntüleri görenleri şoke etti. Konuyla ilgili olarak Meral Kaplan, canlı yayına bağlanarak tüm yaşananları anlattı.

 Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler? - Resim : 2

DARP İZLERİ YENİ Mİ?
'2. Sayfa' programının haberine göre; Seçkin Piriler ile Meral Kaplan'ın kavga görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde, 38 yaşındaki Seçkin Piriler'in darp izleri dikkati çekti.

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler? - Resim : 3

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler? - Resim : 4

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler? - Resim : 5

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler? - Resim : 6

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler? - Resim : 7

NE DEDİLER?
Konu ile ilgili olarak Meral Kaplan, canlı yayına bağlanarak tüm yaşadıklarını programda anlattı. Kaplan, şu ifadeleri kullandı: "Evet küçük bir tartışma yaşadık, ama itiş kakış olmadı. Ben anlamıyorum, böyle bir şey yok, biz 20 senelik arkadaşız. Seçkin’in fotoğrafları eski fotoğraflar ve bu konudan dolayı basını mahkemeye verecekmiş. Saçma sapan şeyler, çok çirkin. Benim mahkemem var ve beni bu şekilde rahatsız etmeleri çok çirkin. Seçkin’de zor bir dönemden geçti, bende geçiyorum. Biz bazen tartışıp da sonrasında birbirine gülen insanlarız. Sizin sayenizde daha da güzel barıştık. Benim tırmık izleri ile ilgili bir alakam yok. Ben Seçkin’i gerçekten çok seviyorum. Böyle bir şey yok. Nedense bu tarz haberlerin tam boşanma dönemine denk gelmesi garip geliyor.”

Basında çıkan haberlerin ardından Piriler, sosyal medya hesabından açıklama yayınlayarak, şu ifadelerini kullandı: "Haberlerle ilgili söylemek istediğim birkaç şey var. Çok büyüsün istemediğimiz için ufak tartışmamızı doğrulamak istemedik. Çünkü bizim tartışmamız kardeş kavgası. Her evde olabilen bir tartışmaydı. Dallanıp budaklamasını istemiyoruz. Meral ile barıştık bile aramızda problem yok"

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler? - Resim : 8

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?
Türk manken, sunucu, şarkıcı ve oyuncudur Seçkin Piriler, 1980 doğumludur.

1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında ikinci seçildi. Bir Ajans'ta mankenlik ve modelliğe başladı. Beymen, Marks&Spencer, Vakko, Dice Kayek, Dona Karan gibi markaların defilelerinde yer aldı.

Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı. 2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkardı. Number One Tv'de müzik programı ile Cinecinema isminde bir sinema programı sundu. Okan Bayülgen ile Hazır Kart reklamında rol aldı. Kenan Doğulu’nun "Kime Ne" müzik klibinde oynadı.

İstanbul Moda Akademisi'nde eğitim gördükten sonra koleksiyon tasarımları hazırlamaya başladı. Piriler, televizyon çalışmalarına halen devam etmektedir.

24 Mart 2010 tarihinde 4 senedir birlikte olduğu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenmiştir. Hakan ve Volkan adında iki oğlu vardır. 11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır.

Filmografi
2005 Hababam Sınıfı Askerde Asker Nazlı
2005 Dağlar Dağımdır Pınar TV Filmi
2005 Hababam Sınıfı 3,5 Alara
2005 Maskeli Beşler: İntikam Peşinde Tekin'in Eşi
2007 Çılgın Dersane Berna

Diskografi
2003 - Kırmızı Pabuçlar

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler? - Resim : 9

MERAL KAPLAN KİMDİR?
Meral Kaplan, 8 Nisan 1984 tarihinde Kırklareli - Lüleburgaz'da doğdu.. Küçük yaşlarından itibaren insanlar ile ilişki kurmak üzerine bir meslek yapmak isteyen Meral Kaplan, Trakya Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nü kazandı. Zaman içerisinde televizyona ve sinemaya karşı arkadaşlarının da desteği ile birlikte çok ciddi anlamda ilgi duymaya ve bu alana doğru eğilmeye başladı.

Öğrencilik yıllarında diksiyon ve spikerlik dersleri alarak bu alanda ilk ciddi adımlarını attı. Sonrasında ise özel tiyatro merkezlerine giderek oyunculuk eğitimleri de aldı. Cameron Diaz'a olan benzerliği ile bir ödnem aranılan bir model olan Meral Kaplan, Turgay Tanülkü öğrencisi olarak da ayrıca dikkat çekti. 2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisi ile birlikte izleyici karşısına çıkarak yeteneklerini sergileme şansına sahip oldu. Meral Kaplan, 2007 yılının ilk yarısında Hepsi 1 dizisi kadrosunda küçük bir rol aldı. 2012 yılında Laz Vampir Tirakula filmi kadrosunda Mira karakterine hayat vererek başrol oynama şansına sahip oldu. Meral Kaplan, bu film projesinde Levent Sülün, Wilma Elles, Alp Korkmaz, Veysel Diker gibi isimler ile birlikte yer alma fırsatını yakaladı.

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti? Darp izleri yeni mi? Ne dediler? ile ilgili etiketler Seçkin Piriler Meral Kaplan neden kavga ettiler darp görüntüleri ne dediler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.