Seçkin Piriler soğuk havaya aldırmadan sahilde mini elbisesiyle yürüdü

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eski eşi, 40 yaşındaki manken, sunucu, şarkıcı Seçkin Piriler, havaların soğuk olması ve beklenen kar yağışının kendisini göstermesiyle boşalan Beykoz Çubuklu Sahili'ni adeta podyuma çevirdi.

Soğuk havaya rağmen ışıltılı mini elbisesiyle sahilde yürüyüş yapan manken Seçkin Piriler, Çubuklu Sahili'ni adeta podyuma çevirdi. Boşalan caddede müzik eşliğinde yürüyüp üzerindeki kürkü yarıya kadar indiren Piriler'in o anları defileyi aratmadı.

seçkin piriler

Derin sırt dekolteli elbisesiyle görenleri büyüleyen iki çocuk annesi Seçkin Piriler fit vücuduyla dikkat çekti. Ünlü manken o eğlenceli anlarını 'Runway at Bosphorus' notuyla Instagram hesabından paylaştı. Piriler'in videosu aralarında şarkıcı Gökçe, Hakan Akkaya, Zeynep Mansur'un da aralarında olduğu çok sayıda kişi tarafından beğenildi.

 

Seçkin Piriler soğuk havaya aldırmadan sahilde mini elbisesiyle yürüdü ile ilgili etiketler Seçkin Piriler Çubuklu Sahili

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.