Seçkin Özdemir kimdir? Hangi dizide oynayacak?

Seçkin Özdemir Can Kırıkları dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekranların sevilen oyuncusu Özdemir'in yaşamı büyük bir merakla araştırılıyor. Oyunculuğu kadar yakışıklılığı ile dikkat çeken Özdemir'in hangi karakteri canlandıracağı araştırılıyor. Peki Seçkin Özdemir kimdir? Can Kırıkları dizisinde hangi karakteri canlandıracak? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Seçkin Özdemir kimdir? Kiralık Aşk dizisinde Pamir karakterini canlandıran Seçkin Özdemir yeni dizisi için hazırlıklara başladı. Can Kırıkları ile izleyicilerle buluşacak olan Seçkin Özdemir'in yaşamı merakla araştırılıyor. Peki Seçkin Özdemir kimdir? Can Kırıkları dizisinde hangi karakteri canlandıracak? Kaç yaşında? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Seçkin Özdemir kimdir? Hangi dizide oynayacak?

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?
25 Ağustos 1981 dünyaya gelen Seçkin Özdemir aslen Sinopludur. Dizi oyuncusu olan Özdemir ayrıca dj ve sunucudur. Yakışıklılığı ile ön plana çıkan Seçkin Özdemir Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Pamir Marden karakterini canlandırmıştır.

İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Seçkin Özdemir üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünde almıştır. Oyunculuk için kendini geliştiren Özdemir “Müjdat Gezen Sanat Merkezi”nde tiyatro eğitimi almıştır. 2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle kariyerine adım atan Seçkin Özdemir daha sonra 2012 yılında yayınlanan Al Yazmalım dizisindeki İlyas karakteriyle ünlenmiştir.

Seçkin Özdemir kimdir? Hangi dizide oynayacak? - Resim : 2

2004 senesinde İstanbul “My Radio”da 5 ay boyunca drive time'da interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında “Number 1”a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. 2005 senesinde Foster's sponsorluğunda yaptığı “Faraş” isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü “Gnctrkcll'' Seçkin Özdemir'le çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fm'de yönetmen Önder Kızılkan'la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda “Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcll'nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı.

Seçkin Özdemir kimdir? Hangi dizide oynayacak? - Resim : 3

Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv'nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.

Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde aldığı oyunculuk eğitiminin ardından, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan’ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır. Sanatçı Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve “I’m Sorry, I Love You” adlı bir Kore dizisinden uyarlanan “Bir Aşk Hikayesi” adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynamıştır.2014 yılın Aralık ayında başlayan “Günahkar” dizisinde Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrol oynamıştır. 2015 yılında başlayan ”Racon: Ailem İçin dizisinde Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir ve Barış Arduç ile rol almıştır. Dizi reyting düşüklüğü nedeniyle erken final vermiştir. 2015 yılının Kasım ayında Show Tv’de ilk teaserı yayınlanan Acı Aşk dizisiyle ekranlara geri dönmüştür. Dizi 13 Mart 2016’da 13.bölümde Final yaparak ekranlara veda etmiştir. Star Tv’nin fenomen dizisi Kiralık Aşk’ın ikinci sezonunda Pamir Marden karakteriyle ekranlara geri dönmüştür.

FİLMOGRAFİSİ

Televizyon

2008 Yaban Gülü Burak Yardımcı Karakter
2011 – 2012 Al Yazmalım İlyas Avcı Başrol
2012 Muhteşem Yüzyıl Leo Yardımcı Karakter
2013 – 2014 Bir Aşk Hikayesi Korkut Ali Başrol
2014 Günahkar Ali Yusuf Tan Başrol
2015 Racon Ailem İçin Adnan Korhan Başrol
2015 – 2016 Acı Aşk Bulut Ocak Başrol
2016 – 2017 Kiralık Aşk Pamir Marden Başrol
2017 Ateş Böceği Barış Buka Başrol
2018 Tehlikeli Karım Alper Boztepe Başrol

SİNEMA

2017 Bir Nefes Yeter Yaman Başrol

Seçkin Özdemir kimdir? Hangi dizide oynayacak? - Resim : 4

Gecce'nin haberine göre; Demet Özdemir ile yaşadığı aşkla son dönemde gündeme gelen Seçkin Özdemir yeni sezon öncesi moral depolamak için soluğu Bodrum'da aldı. Yeni sezonda Atv ekranlarında 'Can Kırıkları' adlı dizinin başrolünü üstelenecek olan oyuncu, Yenikavak'ta stres attı. "Erkenci Kuş" dizisinde rol alan sevgilisi Demet Özdemir ise seti nedeniyle İstanbul'da kaldı. Su sporlarına merak salan Seçkin Özdemir jet-ski üzerinde adeta şov yaptı. Jet-ski sonrası gazeteciler ile sohbet etti. Özdemir, "Yeni sezona hazırlık yapıyorum, dinleniyorum ve moral depoluyorum. İnşallah Atv'de olacağız, tatil sonrası çekimler başlayacak" dedi. Polisiye bir dizi olacağını belirten oyuncu, "Aksiyon olacak, seyircimizin seveceğine eminim" dedi

ROL ALDIĞI DİZİ KİRALIK AŞK

Sezon 1
Abisi Serdar'ın borcu için para gerektiğinde kendisini bir aşk oyununda bulan Defne Topal (Elçin Sangu) adında genç bir kızın hikâyesidir. Defne anneannesi Türkan, kızkardeşi Esra ve ağabeyi Serdar ile birlikte yaşamakta ve garson olarak hayatını sürdürmektedir. Annesi ve babası Defne'yi ve kardeşlerini terketmiştir. Bir gün Defne'nin çalıştığı restorana gelen Ömer (Barış Arduç) adındaki iş adamı, yengesinin onun için düzenlediği buluşmadan kurtulmak için aniden Defne'yi öper. Defne ve Ömer'in bilmediği şey yengesi Neriman (Nergis Kumbasar)'ın orada olup öpüştüklerini görmesidir. Bu olaydan sonra Defne'nin hayatı değişir.

Neriman evlenmek ve sonra o adamı terk etmek şartıyla Defne'ye bir teklif ile gelir. Neriman 400.000 lira vermeye hazırdır ama Defne sadece 200.000 lira için anlaşır ve kardeşini kurtarmak için teklifi kabul edip gerekli parayı alır. Ömer İplikçi'nin asistanı olarak işe başlayan Defne, restoranda onu öpen adam olduğu gerçeğini onu görene kadar fark etmez. Artık anlaşmayı çoktan yapan Defne, işkolik Ömer ile 6 ay içinde evlenmeli ve sonrasında boşanmalıdır. Ömer'i kendisine aşık etmeye çalışırken Defne de Ömer'e aşık olur. Daha sonra Defne, Neriman'a 200.000 lirayı tekrar verir. Ömer ve Defne birbirini bu kadar severken evlenme kararı alırlar. Evlenecekleri gün Defne her şeyi Ömer'e anlatır.

Sezon 2
Defne her şeyi geride bırakıp yeni bir hayata yelken açar. Torunu ülkeyi terkettiği ve geri gelmeyeceğini düşündüğü için Hulusi Dede (Ferdi Merter) bütün mirasını Defne'ye bırakmaya karar verir ve bunu Neriman'a söyler. Bunu öğrenen Neriman, yeğeni olan ve İstanbul'a yeni gelen Pamir (Seçkin Özdemir) ile Defne'yi kendisine aşık etmesi için anlaşır. Bu sırada Ömer de Roma'da kendisine pek de yakıştıramadığı bir hayat kurar. Ömer'in en yakın arkadaşı olan Sinan, Ömer'in durumunu merak eder ve ondan habersiz Roma'ya gelir. Aşk ve gurur arasında hata yaptığını itiraf eden Ömer, Sinan'ın da isteğiyle İstanbul'a gelmeye karar verir. Alt katını kiraya verdikleri ofiste çalışan Defne'den habersiz olan Ömer, Defne ile uzun bir aradan sonra ilk defa karşılaşır ve olaylar Ömer, Defne, Pamir üçgeninde dönmeye başlar.

Seçkin Özdemir kimdir? Hangi dizide oynayacak? ile ilgili etiketler Seçkin Özdemir kimdir hangi dizide oynayacak kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.