ABD bu görüntüleri konuşuyor!

ABD başkanlık seçimlerindeki belirsizlik devam ediyor. Cumhuriyetçilerin adayı olan Donald Trump seçim zaferi ilan etmesinin ardından birçok eyalette geri düşünce, rakibi Demokrat adayı Joe Biden'ın oyları çaldığını iddia etmişti. ABD Başkanı'nın bu iddialarını doğrular nitelikte görüntüler sosyal medyaya servis edildi.

ABD'deki seçim krizi büyüyor. Oy verme işleminin bittiği günün sabahında birçok eyalette kapatılamaz bir farkla önde olduğunu açıklayan Donald Trump zafer ilan etmişti.

Fakat birçok eyalette oy sayımlarının tamamlanmasının ardından Trump geriye düştü.

Bu gelişmelerin ardından Trump ve ekibi oy sayımının durdurulması için üst üste davalar açarken son olarak 16 delegeli Georgia'da Demokrat aday Joe Biden geriden gelip Trump'ın oylarını geçti.

Birçok eyalette buna benzer bir bozgun yaşayan Donald Trump, rakibini suçlayarak, oylarının çalındığını iddia etti.

SEÇİMLERE HİLE Mİ KARIŞTI?

Tüm bu gelişmeler üzerine sosyal medyada Trump'ın 'oy çaldılar' iddialarını destekler nitelikte görüntüler ortaya çıktı.

Gazeteci Jon Miller, bir oy sayım noktasında oy pusulalarının değiştirildiği görüntüleri paylaşarak, ''Kanıt nerede diye soranlar, alın size kanıt'' ifadelerini kullandı.

Kadın görevlinin birden fazla pusulaya işaretleme yaptığı bu görüntüler ülke genelinde büyük yankı uyandırdı ve seçimlerde hile yapıldığı iddialarını ayyuka çıkardı.

ABD bu görüntüleri konuşuyor! - Resim : 2

 

ABD bu görüntüleri konuşuyor! ile ilgili etiketler ABD seçim Trump biden

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.