Trump'tan Biden'a jet yanıt: 'Seçimi çalmaya çalışıyorlar!'

Joe Biden'ın konuşmasının ardından Twitter'dan mesaj atan Donald Trump, "Seçimi çalmaya çalışıyorlar, buna asla izin vermeyeceğiz" paylaşımı yaptı. Twitter ise Trump'ın bu paylaşımını "şaibeli bilgi içeriyor" olarak işaretledi.

Başkan adayı Joe Biden, "Arizona'yı kazandığımızı söylediler. Georgia'da da oyun dışı değiliz. Wisconsin ve Michigan için çok iyi hislerimiz var. Oyları saymak uzun sürebilir ama Pensilvanya'yı da kazanacağız. Sonuçları almamız yarın sabahı bulabilir. Kimin kazandığını söylemek ne bana ne de Donald Trump'a düşer. Bunu sadece ABD halkı söyleyebilir" dedi.

Biden'a sosyal medya hesabından anında yanıt veren ABD Başkanı Trump ise,"Oldukça öndeyiz, ama Seçimi ÇALMAYA çalışıyorlar. Bunu yapmalarına asla izin vermeyeceğiz. Sandıklar kapandıktan sonra oy kullanılamaz!" ifadelerini kullandı.

TWITTER'DAN SANSÜR

Twitter, Trump'ın attığı tweeti "şaibeli bilgi içeriyor" olarak işaretledi ve erişim kısıtlaması getirdi.

Trump'tan Biden'a jet yanıt: 'Seçimi çalmaya çalışıyorlar!'

Trump'tan Biden'a jet yanıt: 'Seçimi çalmaya çalışıyorlar!' ile ilgili etiketler Trump seçim ABD Twitter biden
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.