Seçim vaatleri ninni gibi geldi! Gültekin Uysal Ortak Politikalar Mutabakat Metni açıklanırken uyuyakaldı!

Altılı Masa’nın "Ortak Politikalar Mutabakat Metni" açıklanırken Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın uyuyakalması dikkat çekti.

Adaylarını belirlemeyen 6'lı Masa'da seçimle ilgili olarak "Ortak Politikalar Mutabakat Metni" ismi verilen bir çalışma metni bugün kamuoyu ile paylaşıldı. 

Parti temsilcilerinin açıkladığı seçim vaatlerinin satır aralarında HDP'ye sinyal veren 6'lı masa genel başkanları teröre destek veren belediyelerin kontrol altına alınmasının önünü kapatmayı vadetti.

GÜLTEKİN UYSAL UYUYAKALDI

Ortak Politikalar Mutabakat Metni açıklaması uzadıkça programı takip eden liderler ise sıkıldı.

 Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal hatibin sönük sunumu karşısında uyudu.

Seçim vaatleri ninni gibi geldi! Gültekin Uysal Ortak Politikalar Mutabakat Metni açıklanırken uyuyakaldı! - Resim : 2

KILIÇDAROĞLU'NUN EŞİ DE UYUMUŞTU

CHP'nin İkinci Yüzyıla Çağrı programında ithal danışman Jeremy Rifkin konuşurken Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da uyuyakalmıştı. 

O anlar sosyal medyada büyük tepki çekerken kullanıcılar, "Heyecan ona geçmedi..." yorumları yapmıştı. 

 

Seçim vaatleri ninni gibi geldi! Gültekin Uysal Ortak Politikalar Mutabakat Metni açıklanırken uyuyakaldı! ile ilgili etiketler Gültekin Uysal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.