Seçim fenomeni Ali İhsan Yavuz, Arabuluculuk Sınavı'nı geçemedi!

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan arabuluculuk sınavına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, sınavı geçemedi.

Adalet Bakanlığı'nın 24 Kasım'da yaptığı arabuluculuk sınavına 200 milletvekili katıldı.

Sınava katılan vekiller arasında 31 Mart seçimlerindeki ilginç açıklamaları ile akıllara kazınan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da katıldı. Yavuz'un arabuluculuk sınavından geçer not alamadığı öğrenildi.

İTİRAZ HAKKI BULUNUYOR

Sınava giren her adayın olduğu gibi Ali İhsan Yavuz'un da itiraz hakkı olduğu ifade edilirken sınav sonucuna itiraz etmek isteyen adayların, ilgili banka hesabına 40 lira yatırdıktan sonra itiraz dilekçeleriyle birlikte gerekli belgeleri Adalet Bakanlığı Arabulucu Daire Başkanlığı'na yollamaları gerekiyor.

Seçim fenomeni Ali İhsan Yavuz, Arabuluculuk Sınavı'nı geçemedi!

Seçim fenomeni Ali İhsan Yavuz, Arabuluculuk Sınavı'nı geçemedi! ile ilgili etiketler Adalet Bakanlığı Ali İhsan Yavuz arabuluculuk sınavı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.