Seccad Yeşil yakalandı! İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken'den ilk açıklama

Ece Erken'in silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet zanlılarından Seccad Yeşil, 13 gün sonra Bursa'da yakalandı. Acılı eş Ece Erken, Seccad Yeşil'in yakalanmasının ardından Instagram hesabından bir açıklama yayınladı ve bir kez daha İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti.

42 yaşındaki iki çocuk babası, BJK eski yöneticisi ve ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet şüphelisi olarak aranan Seccad Yeşil, Bursa'da yakalandı. Eşinin ani ölümüyle yıkılan ünlü sunucu Ece Erken'den Seccad Yeşil'in yakalanmasının ardından paylaşım yaptı.

27 Ocak günü gece saatlerinde ortağı olduğu balık restoranında silahlı saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin ardından zanlıların yakalanması için çalışma yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, olaya karıştığı belirlenen 17 kişiyi gözaltına almıştı. Firari şüpheli Seccad Yeşil olaydan 13 gün sonra Bursa'da yakalandı.

Seccad Yeşil yakalandı! İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken'den ilk açıklama


SECCAD YEŞİL'İN YAKALANMASIYLA İLGİLİ ECE ERKEN'DEN AÇIKLAMA

Bu gelişmenin ardından Instagram hesabının hikaye bölümünden bir paylaşım yapan Erken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya bir kez daha teşekkürlerini sundu ve şu ifadeleri kullandı:


"Allah'ıma şükürler olsun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu beyefendiye ve tüm organize şube ekibine minnettarım. Allah hepinizden razı olsun. Müebbet yediklerini görmemi Allah'ım nasip etsin. Diğer katil Seccad Yeşil de yakalandı."

Seccad Yeşil yakalandı! İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken'den ilk açıklama - Resim : 2

 

 

Seccad Yeşil yakalandı! İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken'den ilk açıklama ile ilgili etiketler Ece Erken Süleyman Soylu seccad yeşil şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.