Seccad Yeşil kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili kim?

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy'de bir balıkçı restoranında silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirmişti. Olayın ardından Erken tarafından katil zanlılarına yönelik paylaşımlar yapıldı Diğer taraftan bu sabah emniyet güçleri tarafından 9 kişi daha gözaltına alındı. Bu çerçevede "Seccad Yeşil kimdir?" sorusu araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

 Seccad Yeşil kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili kim?

SECCAD YEŞİL KİMDİR?

Olayın ardından avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi sunucu Ece Erken sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "İki zanlı yakalandı peki Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman isimli zanlıların yakalanması için ne  bekliyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, “Olaya ilişkin olay yeri Cunda Balık Restaurant isimli iş yerinden temin edilen güvenlik kameralarının yapılan incelemesinde Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge isimli şahısların olay yerinde oldukları ve Kadir Yasak isimli şahsın ateşli silah kullanarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kasten öldürülmesine ve Murat Bilmez isimli şahsın kasten yaralanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir” denildi.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN KATİLİ KİMDİR?

Polis olayla ilgili araştırmalarını derinleştirirken silahı kullanan ve olay yerine geldiğinde kendisini Drej Ali kod adlı Ali Yasak’ın yeğeni olarak tanıtan Kadir Yasak olduğunu belirledi. Yapılan açıklamada, "Olaya ilişkin olay yeri Cunda Balık Restaurant isimli iş yerinden temin edilen güvenlik kameralarının yapılan incelemesinde Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge isimli şahısların olay yerinde oldukları ve Kadir Yasak isimli şahsın ateşli silah kullanarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kasten öldürülmesine ve Murat Bilmez isimli şahsın kasten yaralanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir" denildi.

 

 

 

Seccad Yeşil kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili kim? ile ilgili etiketler Ece Erken şafak mahmutyazıcıoğlu seccad yeşil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.