Sebebi şoke etti

İstanbul Fatih'te yol kenarında oturan iki grup arasında çıkan kavga sonucu Barış Daldagül tabancayla vurularak öldürüldü. Barış Daldagül'ün yanında bulunan bir kişinin sonradan gelen kişilerden Kadir Ö.'ye yönelik "Benim bacanağımın evine hırsızlığa siz mi girdiniz?" demesi üzerine tartışmanın çıktığı daha sonra ise olayın silahlo çatışmaya döndüğü belirtildi.

Fatih, Kocamustafapaşa Mahallesi'nde 17 Haziran günü meydana gele olay görgü tanıklarının ifadelerine göre şöyle gelişti;

HIRSIZLIKLA SUÇLADI 

Barış Daldagül ve arkadaşları sokak üzerinde otururken yanlarına gelen 3 kişiyle tartışmaya başladı. Barış Daldagül'ün yanında bulunan bir kişinin sonradan gelen kişilerden Kadir Ö.'ye yönelik "Benim bacanağımın evine hırsızlığa siz mi girdiniz?" demesi üzerine tartışma büyüdü. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Kadir Ö. "Bekleyin burada çocukları, silahları alıp geliyorum." diyerek olay yerinden ayrıldı. Aradan 10 dakika geçtikten sonra olay yerine gelen 5-6 kişilik bir gruptan gençlere yönelik ateş açıldı. Olay sırasında ağır yaralanan Barış Daldagül kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Sebebi şoke etti

TUTUKLANDILAR 

Kamera görüntülerinde şüphelilerin olayı gerçekleştirdikten sonra yaya olarak kaçtıkları görüldü. Cinayet Büro Amirliği tarafından kimliklerini tespit etti. Gözaltına alınan Kadir Ö., Hakan K.(22), Murat Ö.(19), E.A.(17), Fideil A.(19), Burak A.(19) olayla ilgili sorgulandı. Yaşı küçük olan E.A. Çocuk şube müdürlüğüne gönderildi.  Şüphelilerden Kadir Ö., Hakan K. ve Murat Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sebebi şoke etti ile ilgili etiketler Fatih semti cinayet park katiller yakalandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.