Sebebi ihanet mi? Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl yeniden boşanıyor

2018'in Aralık ayında evlendikten 9 ay sonra boşanan, 2021 yılının Şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturan oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl'ın yeniden boşanacakları konuşuluyordu. İkili cephesinden Burcu Kıratlı boşanma haberlerini doğruladı ve sebebinin ihanet olmadığını ifade etti. İşte detaylar...

39 yaşındaki şarkıcı Sinan Akçıl ile kendisinden 7 yaş küçük oyuncu eşi Burcu Kıratlı ikinci kez boşanmaya hazırlanıyor. Konu ile ilgili Burcu Kıratlı sessizliğini bozdu. Önceki akşam Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülenen Kıratlı, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Boşanacakları yönünde basında çıkan haberleri doğrulayan güzel oyuncu sebebinin ihanet olup olmadığı sorusuna da yanıt verdi.

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Burcu Kıratlı, önceki akşam mekandan çıkarken boşanma sebebi olarak gösterilen 'üçüncü bir kişi' iddiasını yanıtladı.


Sebebi ihanet mi? Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl yeniden boşanıyor

Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019'da Amsterdam'da nikah masasına oturmuştu. Dokuz ay evli kalan çift, ani bir kararla boşandı. Ayrılığa Burcu Kıratlı'nın kıskançlık krizlerinin neden olduğu iddia edildi. Birbirlerinden uzak kalmaya 20 gün dayanabilen ünlü ikili, yeniden bir araya geldi ve Şubat 2021'de ikinci kez nikah masasına oturdu.

 Çok geçmeden Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ile evleri ayırdıklarını açıkladı. “Şu anda evlilik çıkmazındayız” diyen 39 yaşındaki Akçıl, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent’teki büyük daireyi Burcu’ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez âşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın.”

 

''İKİ MEDENİ İNSAN GİBİ BOŞANMA KARARI ALDIK''

Gazetecilerin, "Sinan Akçıl ile ile ikinci kez boşanma aşamasına geldiniz. Bunun sebebinin üçüncü bir kişi olduğu söyleniyor. Doğru mu?" sorusuna oyuncu, "Öyle bir şey kesinlikle yok. İki medeni insan gibi boşanma kararı aldık. Hala aynı sitede altlı üstlü oturuyoruz. Aramızda geçen kötü bir olay yok" dedi.

Sebebi ihanet mi? Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl yeniden boşanıyor - Resim : 2

 

Sebebi ihanet mi? Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl yeniden boşanıyor ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Burcu Kıratlı boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.