Sebastian Vettel'in yeni kaskında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağı da bulunuyor

Aston Martin Mercedes takımının Alman pilotu Sebastian Vettel'in yeni sezonda kullanacağı kaskında ülke bayraklarının bulunduğu bölümde Türk bayrağının yanı sıra KKTC bayrağı da yer aldı. 34 yaşındaki Alman pilot, Ukrayna bayrağının renklerini taşıyan "Savaş'a Hayır" yazısı ve bir barış güvercini resmedilen bir kask taktı.

Dört kez Formula 1 şampiyonu olan Alman pilot Sebastian Vettel'in yeni kaskında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) bayrağı da bulunuyor.

Formula 1'de 2022 sezonu, 20 Mart'ta Bahreyn Grand Prix'si ile başlayacak. Vettel, perşembe günü Bahreyn'deki sezon öncesi testlerinin ilk gününde yine Ukrayna yanlısı, savaş karşıtı bir duruş gösterdi.

Alman pilot, Ukrayna bayrağının renklerini taşıyan "Savaş'a Hayır" yazısı ve bir barış güvercini resmedilen bir kask taktı.

Kask üzerinde ülke bayraklarının bulunduğu bölümde Türk bayrağının yanı sıra KKTC bayrağı da yer aldı.

Vettel, Rusya Grand Prix'sinin bu sezon yarış takviminden çıkarılması için çağrıda bulunmuş sonrasında ise Rusya'daki yarışlar takvimden çıkarılmıştı.

Sebastian Vettel'in yeni kaskında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağı da bulunuyor

Sebastian Vettel'in yeni kaskında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağı da bulunuyor ile ilgili etiketler Formula 1 KKTC Sebastian Vettel Aston Martin Mercedes
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.