Rumen hakem hala konuşuyor: Irkçı olmadığımı herkes bilir

Medipol Başakşehir Yardımcı Antrenörü Pierre Webo'nun Paris Saint-Germain ile oynadıkları UEFA Şampiyonlar Ligi maçında dördüncü hakemin ırkçı söylemine maruz kalması spor dünyasında büyük tepki toplarken hakem Sebastian Coltescu açıklamalarda bulundu.

Romanya'da yayın yapan ProSport'un haberine göre Coltescu, konuyla ilgili yakın çevresine yaptığı açıklamada, ''Beni tanıyan herkes ırkçı olmadğımı bilir. En azından umduğum şey bu. Önümüzdeki birkaç gün hiçbir haber sitesini okumayacağım. Yalnızca iyi olmaya çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.

Bu konularda daha önce sabıkalı olduğu yönünde haberler ortaya çıkan Coltescu, Paris'teki ilk ifadesinde "Negro demedim, Negru dedim. Rumence'de kötü bir söz değildir bu" şeklinde konuşmuştu. 42 yaşındaki hakemin ülkesinde yönettiği bir maçta ırkçı tezahüratlara rağmen maçı oynattığı, maçın ardından da "Ben bir şey duymadım" dediği gelenler haberler arasında.

Rumen hakem hala konuşuyor: Irkçı olmadığımı herkes bilir ile ilgili etiketler Sebastian Coltescu Pierre Webo Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.