Sean Penn, Rus işgali belgeselinin çekimleri için Kiev’de

61 yaşındaki dünyaca ünlü Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Sean Penn yine dünyanın ateş hattındaki bir bölgesine gitti. Dünya gündemindeki olayların birçoğunu belgesel haline dönüştürmesiyle de bilinen Penn, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Rus işgalini gözler önüne serecek bir belgesel çekimi gerçekleştiriyor.

Hollywood yıldızı Sean Penn, Rus işgali belgeselinin çekimleri için Kiev’e gitti. Yapımcılığını Vice Studios’un üstlendiği belgesel için Penn, başkentte hükümet yetkililerinin son duruma ilişkin bilgi verdiği basın toplantısına katıldı.

Penn'in Devlet Başkanlığı ofisini ziyaret ettiği ve Başbakan Yardımcısı Iryna Vereshchuk'un yanı sıra yerel gazeteciler ile Ukrayna ordusu mensuplarıyla görüştüğü belirtildi.

Sean Penn, Rus işgali belgeselinin çekimleri için Kiev’de

Devlet Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Yönetmen, Ukrayna'da şu anda meydana gelen tüm olayları kaydetmek ve dünyaya Rusya'nın ülkemizi işgali hakkındaki gerçeği anlatmak için özel olarak Kiev'e geldi. Sean Penn bugün Ukrayna'da, Ukrayna'yı destekleyenler arasında. Ülkemiz, böylesine cesaret ve dürüstlük gösterisi için kendisine minnettar. Sean Penn, özellikle de bazı Batılı politikacılarda eksik olan cesarete sahip. Ukrayna’nın özgürlük mücadelesini destekleyen ne kadar çok insan olursa, Rusya'nın bu çirkin işgalini o kadar çabuk durdurabiliriz” denildi.

Sean Penn, Rus işgali belgeselinin çekimleri için Kiev’de - Resim : 2

Sean Penn, bölgede artan gerginliği filme almak için son olarak Kiev'e geçen yıl Kasım ayında gitmişti... Sean Penn, dünya gündemindeki olayların birçoğunu belgesel haline dönüştürmesiyle de biliniyor. Penn, 2018 yılında da Cemal Kaşıkçı cinayetini konu alan bir belgesel çekimi için İstanbul'a gelmişti.

Sean Penn, Rus işgali belgeselinin çekimleri için Kiev’de - Resim : 3

 

Sean Penn, Rus işgali belgeselinin çekimleri için Kiev’de ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Savaş Sean Peen belgesel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.