SBK ile anılan İsmail Küçükkaya, Korkmaz Karaca'ya da methiyeler düzmüş

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın, Avusturya'da gözaltında tutulan Sezgin Baran Korkmaz ile fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Küçükkaya'nın Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca ile de yakın ilişki içinde olduğu gözler önüne serildi. Küçükkaya, doğum gününde Korkmaz Karaca'ı öve öve bitirememiş.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in ifşa ettiği Sezgin Baran Korkmaz ile fotoğrafı ortaya çıkan gazeteci İsmail Küçükkaya'nın Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca ile ilişkisi gözler önüne serildi. Küçükkaya'nın, Korkmaz Karaca'nın doğum gününü kutladığı video sosyal medyada gündeme oturdu.

Doğum günü kutlama videosunda İsmail Küçükkaya'nın arkadaşı Korkmaz Karaca'yı öve öve bitiremediği görülüyor. Gazeteci İsmail Küçükkaya, televizyon yayınında da hemen her gün Korkmaz Karaca'nın mesajlarını okuyordu.

SBK ile anılan İsmail Küçükkaya, Korkmaz Karaca'ya da methiyeler düzmüş

Sezgin Baran Korkmaz ve SBK Holding ile ilişkisi gündeme gelen Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'nın, Sezgin Baran Korkmaz'ın tanıtımını da İsmail Küçükkaya'ya yaptırdığı medya kulislerinde konuşuluyor. Küçükkaya'nın Sezgin Baran Korkmaz'ın hayırseverliğini ön plana çıkardığı haberler yaptığı, Karaca'nın da bu haberleri sosyal medyada paylaştığı belirtiliyor.

SBK ile anılan İsmail Küçükkaya, Korkmaz Karaca'ya da methiyeler düzmüş - Resim : 2

"DAVUTOĞLU'NUN AKLINA BAYKAL'I ZİYARET ETMEK PARTİ KURUNCA GELMİŞ"

Korkmaz Karaca Twitter hesabından Ahmet Davutoğlu hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Karaca, Deniz Baykal'ın 2017 yılında felç geçirmesinin ardından Davutoğlu'nun ziyaret etmediğini, ne zaman ki parti kurdu ondan sonra hastanede ziyaret ettiğnii belirtti. İşte o tweet;

 

SBK ile anılan İsmail Küçükkaya, Korkmaz Karaca'ya da methiyeler düzmüş - Resim : 3

SBK ile anılan İsmail Küçükkaya, Korkmaz Karaca'ya da methiyeler düzmüş ile ilgili etiketler Sedat Peker İsmial Küçükkaya korkmaz karaca sezgin baran korkmaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.