SBK Holding 2800 lira burs nasıl alınır? Başvuru detayları neler?

SBK Holding, kız öğrencilere ve İstanbul ile Ankara’da büyük üniversiteleri kazanan ancak maddi imkanı bulunmayan öğrencilere aylık burs verecek. SBK Holding 2088 lira burs nasıl alınır? SBK Holding burs başvuru detayları nelerdir? İşte detaylar…

SBK Holding Kurucu Başkanı ve EastWest International Yönetim Kurulu Üyesi olan hayırsever işadamı Sezgin Baran Korkmaz, Sezgin Baran Korkmaz Vakfı (SBKV) ile öğrencilere büyük eğitim yardımında bulunmak için kolları sıvadı.

Korkmaz daha önceden sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "Kars, Artvin, Ağrı, Tunceli, Van, Hakkari, Bayburt, Samsun, Ordu, Kastamonu, Çorum ve Bolu’dan sınava girip İTÜ, YTÜ, ODTÜ mühendislik, İÜ, Ankara Hukuk, Galatasaray ve Boğaziçi üniversitelerinde bölüm fark etmeksizin kazanacak olan kardeşlerimin eğitim dönemlerinde bursları benden" dedi.

Korkmaz, bu şartlarda bulunan öğrencilere aylık 2800 lira burs verileceğini belirtti. Korkmaz, babasını kaybetmiş ya da "sorumsuz babaları" olan kız öğrencilere de konaklama ve seyahat dahil tüm ihtiyaçlarını karşılayacakları burs vereceklerini söyleyerek şartları karşılayan tüm kız öğrencilerin aylık 3100 TL burs almaya hak kazanacaklarını ifade etti.

SBK Holding 2800 lira burs nasıl alınır? Başvuru detayları neler? ile ilgili etiketler üniversite SBK burs
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.