Sayışman ve Abazi Miami yolcusu...

Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi’nin Arnavutluk’taki yarışma programının sona ermesiyle soluğu eşiyle beraber Miami’de alacak.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, Miami yolcusu…

Arnavutluk’ta bir yarışma programı sunmaya başlayan Almeda Abazi'nin işleri nedeniyle bir süre ayrı kalan çift, tatil rotalarını çizdi. Abazi’nin programının bitmesini bekleyen çift, yazı Tolgahan Sayışman’ın geçtiğimiz yıl 280 bin dolara satın aldığı Miami’deki evlerinde geçirecek. Holywood yıldızlarının da oturduğu Lincoln Road’daki dairelerine gidecek olan çiftten Abazi, evin dekorasyonunu da baştan aşağı yenileyecek.

1 AYDA ÜÇ KITA
Evliya Çelebi misali gezmeyi seven çiftin bir ay içerisinde 3 ayrı kıtaya seyahat ettikleri görüldü. İlk olarak İtalya’yı keşfeden sevgililerden Tolgahan Sayışman geçtiğimiz günlerde de Afrika’da Angola'ya gitmişti. Hem Avrupa hem de Afrika kıtasına giden çift şimdi de Amerika’ya gitmeye hazırlanıyor.

Sayışman ve Abazi Miami yolcusu... ile ilgili etiketler Almeda Abazi Miami tolga sayışman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.