Sayısal Loto sonuçları! 8 Mayıs Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Sayısal Loto 8 Mayıs çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Bu akşam saat 21:30'da çekilişi yapılacak olan şans oyunu Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye 150 milyon TL kapısına dayandı. Peki Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

Milli Piyango İdaresi tarafından 8 Mayıs 2021 akşamı çekilişi yapılacak olan Sayısal Loto bu akşam yine büyük ikramiye ile yüzleri güldürecek. Talihlilerin gözü kulağı da Sayısal Loto çekilişinde olacak.

Sayısal Loto sonuçları 8 Mayıs Cumartesi: 01, 15, 43, 62, 64, 85 + 57

SAYISAL LOTO'DA BÜYÜK İKRAMİYE 150 MİLYON TL

Sayısal Loto'da devreden büyük ikramiye tutarı 149.761.544 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

5 Mayıs sonuçları: 01, 03, 21, 58, 70, 82 + 05

SAYISAL LOTO'DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Sayısal Loto'nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto'nun oyun kuralları şöyle:

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

Çılgın Sayısal Loto; "millipiyangonline.com" üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

Sayısal Loto sonuçları! 8 Mayıs Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto 8 mayıs sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.