Sayısal Loto sonuçları! 7 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto sonuçları haberimizde. Bu akşam canlı çekilişi yapılan ve büyük ikramiyeler veren Sayısal Loto kazanan numaralar, vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte sonuçlar.

Sayısal Loto sonuçları merak ediliyor. Milli Piyango İdaresi tarafından 7 Aralık Pazartesi akşamı çekilişi yapılan ve kazanan numaraların merak edildiği Sayısal Loto çekiliş sonuçları haberimizde.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 7 ARALIK

Sayısal Loto'nun bu akşamki sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından saat 21.30'da yapılan çekilişe şanslı numaralar şöyle oldu:

Sayısal Loto sonuçları 7 Aralık Pazartesi: 21, 39, 57, 58, 74, 81 + 63

SAYSAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ, BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Sayısal Loto’da devreden büyük ikramiye tutarı 86.305.699 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

Sayısal Loto sonuçları! 7 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

5 Aralık sonuçları: 05, 20, 22, 27, 70, 76 + 79 (Joker)

Sayısal Loto sonuçları! 7 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.