Sayısal Loto sonuçları! 6 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. 6 Şubat Cumartesi akşamı Alp Kırşan'ın sunumuyla yapılacak olan canlı çekiliş sonrası Sayısal Loto kazanan numaralar da belli olacak.

Sayısal Loto çekiliş sonuçları bu akşam belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı çekilişi TV8'de yayınlanan Sayısal Loto kazanan numaralar, bu akşam da talihlilerine büyük ikramiyeler kazandıracak. Peki, 6 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi?

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 6 ŞUBAT 2021

Millipiyangoonline.com üzerinden canlı olarak yayınlanan çekiliş doğrultusunda sonuçlar ve kazandıran numaralar heyecanla araştırılmaya devam ediyor. Yapılan çekiliş doğrultusunda 6 Şubat Sayısal Loto sonuçları 24-32-33-34-45-61+81 (JOKER) ile kazandıran numaralar olarak belirlendi.

Sayısal Loto sonuçları! 6 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

ÇILGIN SAYISAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ?

Sayısal Loto'da devreden büyük ikramiye tutarı 106.693.577 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

3 Şubat sonuçları: 05, 41, 45, 52, 65, 89 + 20

Sayısal Loto sonuçları! 6 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto çekiliş sonuçları 6 şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.