Sayısal Loto sonuçları! 6 Mart Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto çekiliş sonuçları 6 Mart 2021 Cumartesi akşamı 20:45'de belli oldu. Her Cumartesi şans oyunu severlerin en çok oynadığı oyun olan Sayısal Loto çekiliş ikramiyesi bu akşam 119 milyon TL'yi geçmiş durumda. Peki, Sayısal Loto kazanan numaralar belli mi? Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran numaralar ise 8 - 12 - 20 - 31 - 45 - 87 Joker: 62 olarak açıklandı.

Sayısal Loto çekilişi bu akşam belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı çekilişi yapılan ve talihlilerine büyük ikramiye olarak 119 milyon TL vaad eden şans oyunu Sayısal Loto'da kazanan numaralar belli mi?

Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran numaralar ise 8 - 12 - 20 - 31 - 45 - 87 Joker: 62 olarak açıklandı.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 6 MART 2021

Her hafta Cumartesi günü gerçekleştirilmekte olan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için bekleyiş sürüyor. Bu akşam gerçekleşecek çekilişin 20.45'te MPİ Tv üzerinden ve kurumun youtube kanalından açıklanacağı bilinirken konuyla alakalı olarak araştırmalar da hız kazandı. Çekilişin ardından kişiler biletlerini Milli Piyango bilet sorgulama ekranı üzerinden sorgulayabilecek.

Sayısal Loto'da haftanın son çekilişi bu akşam Alp Kırşan'ın sunumu ile canlı olarak yayınlanacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişi TV8 ekranında 20.45'te canlı olarak takip edilebilecek.

Sayısal Loto sonuçları! 6 Mart Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ...

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto'nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto'nun oyun kuralları şöyle:
Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.
Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.
Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto'nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Sayısal Loto sonuçları! 6 Mart Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto 6 mart 2021 sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.